Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 09:27, 11 sie 2014

Dzieci w weekend były, nowe (stare) autko mają, nowy członek rodziny (Figo), upał, basen, pola, łąki...same atrakcje...forum dzisiaj nadrobię.
Figo, wzorem wszystkich psów ogrodowiskowych, pije z ciurkadełka Mam zdjęcie, udało mi się tego owsika złapać i cyknąć.
Teraz pogoda ma się trochę zepsuć, może wreszcie w weekend się za książkę złapię. Przywiozłam sobie od Grzesia z Zielonej...nie mogę na nią spokojnie patrzeć, gruba jest, takie lubię
Zupełnie mnie to znaczne obniżenie temperatury nie martwi, róże by trzeba wypielić, tam patelnia od rana do nocy, ciężko w upał się robi.

Zdjęcia weekendowe mam, zgram, to pokażę.

A na razie miłego dnia zaglądającym życzę
JulkAd 11:53, 11 sie 2014

Miłego dnia Kasiu...
Mirka 12:04, 11 sie 2014

Kasiu wszystko poczytałam i o owsiku też na fotki czekam :Miłego tygodnia
Milka 12:16, 11 sie 2014

Kindzia napisał(a)

Aniu i Tobie miłego tygodnia, tylko do czwartku pracujemy, potem znowu leżycho

Ano, jak ja się ciesze na ten wolny piątek, stale doba za krótka, ręce tylko dwie
fajny weekend za Tobą, owsik zabawny, czekam na fotki u mnie 3 dalie kwitną, a 9 nijak się nie może zebrać
wczoraj był naprawdę piękny, letni, z wietrzykiem dzień, w nocy cieplutko, bez komarów, jednym słowem bajka...burze się zbierały, patrzyliśmy na Sonię, będzie czy nie, nie chowała się...nie było i było podlewanie
Kindzia 12:22, 11 sie 2014

JulkAd napisał(a)
Miłego dnia Kasiu...

Miłego Kochana
Kindzia 12:23, 11 sie 2014

Mirka napisał(a)
Kasiu wszystko poczytałam i o owsiku też na fotki czekam :Miłego tygodnia

Owsik nieprzeciętny...a nie wyglądał na takiego z ADHD

Fotki potem

Miłego Mircia
Kindzia 12:27, 11 sie 2014

Milka napisał(a)

Ano, jak ja się ciesze na ten wolny piątek, stale doba za krótka, ręce tylko dwie
fajny weekend za Tobą, owsik zabawny, czekam na fotki u mnie 3 dalie kwitną, a 9 nijak się nie może zebrać
wczoraj był naprawdę piękny, letni, z wietrzykiem dzień, w nocy cieplutko, bez komarów, jednym słowem bajka...burze się zbierały, patrzyliśmy na Sonię, będzie czy nie, nie chowała się...nie było i było podlewanie

Ja nawet specjalnie nie narzekam na ogrom roboty...jakoś spokojniej teraz, już takiego parcia na wylizany ogród nie mam, jak przedtem...chwast nie zając, nie ucieknie

Moje dalie kwitną wszystkie już, obfociłam też, część od Ciebie przecież, mus pokazać

U nas też, niestety, nici z deszczu Marzy mi się 25 stopni w dzień, ciepłe noce ze spokojnym deszczykiem...ale by rosło Chwaściory też...
Kindzia 12:30, 11 sie 2014

Trza by do roboty wracać znowu...trochę mi zeszło...

Do później
gierczusia 14:45, 11 sie 2014

Buziaki dla Ciebie Kasiu .. Na szybciora bo usiłuję do wszyskich ulubionych ogrodników zaglądnąć

Ściskam
Kindzia 18:52, 11 sie 2014

gierczusia napisał(a)
Buziaki dla Ciebie Kasiu .. Na szybciora bo usiłuję do wszyskich ulubionych ogrodników zaglądnąć

Ściskam

To już dwa tygodnie zleciało??? Szybko...dobrze, że już jesteś Polecę do Ciebie na zdjęcia