Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 14:27, 22 paź 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Kasiu jaki martwy sezon? Toż musi być spotkaniowy nadal Sabat mus zrobić i korki wykręcić
Buziaki

Tak trochę to tęsknię do spokojniejszego okresu...w pracy też mam zajob, nic dziwnego, prawie dwa tygodnie w miesiącu po szkoleniach latałam Listopad będzie lepszy, ale dopiero po połowie miesiąca.
Bankowo się w nie ogrodowym czasie spotkamy, toż mus jest
boguslawa_ma... 14:29, 22 paź 2014

U mnie tak samo,roboty było dużo ,ale już się obrobiłam,po doktorach teraz chodzę i tak mi czas leci,ale dziś na urodziny idziemy,na działce wszystko porobiłam i całe szczęście bo patrz jaka dziś pogoda.
A tykwy dla ciebie stoią w domu.Zobacz u mnie.Pozdrawiam

Kindzia 14:30, 22 paź 2014

Milka napisał(a)

Nie!!! na wiosnę zbieraj patyki ze swojej piękności i zrobię ci sadzonki, jedną zatrzymam dla siebie
Buziole, ale liści leci!!!

Przyjedziesz Irciu po patyczki??? Przyjedź, dam Ci wszystkie!!! I na jedną sadzonkę poczekam Może do Kasi będę jechać, wstąpię wtedy do Ciebie i odbiorę
Kindzia 14:32, 22 paź 2014

Milka napisał(a)

Cudowne dalie, potem w dalszym poście piękne miskanty!! nie ma co narzekać, cudna jesień w ogrodzie

Weekend był piękny Ogród jeszcze wyglądał, zaraz przymrozki wróżą, koniec sezonu na prawdę będzie. Jeszcze tylko okopczykowanie róż zostanie...
Kindzia 14:33, 22 paź 2014

aage napisał(a)
Nareszcie dotarłam do końca czytania i mogę z czystym sumieniem się wpisać.
Macham po sąsiedzku

Bez czystego sumienia też możesz się wpisywać

Ale nam się pogoda zrobiła paskudna...ja też macham
Kindzia 14:37, 22 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
U mnie tak samo,roboty było dużo ,ale już się obrobiłam,po doktorach teraz chodzę i tak mi czas leci,ale dziś na urodziny idziemy,na działce wszystko porobiłam i całe szczęście bo patrz jaka dziś pogoda.
A tykwy dla ciebie stoią w domu.Zobacz u mnie.Pozdrawiam

Teraz już czas na odpoczynek nadchodzi Bogusiu Po lekarzach latasz??? Co się stało??? Czy tylko tak profilaktycznie?

Zimno dzisiaj okropnie i leje bez przerwy Przynajmniej rododendrony podlewa

Polecę do Ciebie zobaczyć

Chyba na przyszły tydzień się umówimy dopiero...spokojnie pogadamy

Ale Ci się kształtna udała, wyschnie przy kominku, zmieni kolor na beżowy.
boguslawa_ma... 14:42, 22 paź 2014

Kasiu bo jak nie masz czasu to ja bym tylko do pracy podrzuciła,żeby nie przeszkadzac ,jak chcesz
eda 14:48, 22 paź 2014

Kindzia napisał(a)

I sobota, i niedziela była ładna. Ale teraz już się w naszej pięknej Polsce plucha zaczęła I zimno jak w psiarni na dodatek Mam opory przed wyjściem z domu, zresztą Figo też nie chciał dzisiaj rano na spacer wyjść...szybciutko siku i do domu...

Oj tak tak po ciepełku co zrobić taki klimat cieplutko pozdrawiam
JulkAd 18:04, 22 paź 2014

Kindzia napisał(a)

I sobota, i niedziela była ładna. Ale teraz już się w naszej pięknej Polsce plucha zaczęła I zimno jak w psiarni na dodatek Mam opory przed wyjściem z domu, zresztą Figo też nie chciał dzisiaj rano na spacer wyjść...szybciutko siku i do domu...

Twój jesienny ogród nadal nie wygląda na jesienny, przynajmniej tam gdzie hortek nie widać. I u mnie było cudnie w weekend, chociaż wyjazdowy to słoneczny....ale za oknem już od dwóch dni pada raz mocniej raz słabiej...i dobrze, bo już rośliny sucho miały, a rodki tym bardziej...mówisz, że Figo deszczu nie lubi?...hmmm..mojej nic nie przeszkadza, piłka obowiązkowo 30 razy musiała być rzucona....piesa nadawała się tyko do prania....ale czego nie robi się dla tego merdolącego ogona?..
...buziole ogromniaste zostawiam
....i nie wiem kiedy znajdę chwilę na następny raz?..bo znowu się wyjazd szykuje, a chałupę tez odgruzować trzeba....
Kindzia 18:56, 22 paź 2014

boguslawa_madejska napisał(a)
Kasiu bo jak nie masz czasu to ja bym tylko do pracy podrzuciła,żeby nie przeszkadzac ,jak chcesz

Co Ty opowiadasz...napisałam u Ciebie.