Kompletnie nie pamiętałam, że Ci głowę zawracałam...chętnie przyjmę Tylko jakbyś mi jeszcze mogła napisać jaka wysoka będzie. Muszę wiedzieć jaką miejscówkę powinna mieć
Musiała być bardzo piękna, skoro się o nią przymilałam...Dziękuję Już piszę
Zdjęcia obowiązkowo, ale poczytać też muszę. Pisałaś u mnie o Promanalu, możesz mi napisać więcej szczegółów? Na co to, kiedy pryskać? Muszę utłuc wszystkie szkodniki, te mączliki mnie tak rozjuszyły, że nie popuszczę żadnemu. Dziękuję za odwiedziny, zapraszam częściej, sugestie i rady na każdy temat mile widziane!
Pozdrawiam, Monika.
Witaj!!
Ale u ciebie elegancko na rabatach, ładniutko!
Cudne hortensje, które i ja lubię
Wrzosowisko ładne
a dalijki i róże masz cudne .
No i piesio jaki dumny,- PAN ogrodu sprawdza swoje włości
Twoje dalie to giganty, piękne, róże są wytrzymałe, a posokowiec coraz większy, wygląda na grzeczniutkiego piesia, Figo umila Wam te ponure dni, moje koty już nosa poza dom nie wyściubiają.......u mnie był już przymrozek i zrobił swoje, kany już ścięło, będzie miejsce pod cebule...zanim posadzę pewnie wiosna mnie zastanie
U mnie w nocy przymrozki dość mocne, nie wszędzie, bo tam, gdzie drzewa, to nie..
ale w dzień 15 i słońce, do 16 jest fajnie
ale zaskakują mnie Vertigo i Rubrum, mają się doskonale i wciąż nowe kłosy idą, a inne np cynie padły po pierwszym mrozie