Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

Kindzia 22:40, 24 paź 2014

paniprzyroda napisał(a)
Wiedziałam, kiedy zajrzeć... i róże są śliczne Chciałaś złotą dalię, wykopana, mogę wysłać, daj namiar do siebie

Kompletnie nie pamiętałam, że Ci głowę zawracałam...chętnie przyjmę Tylko jakbyś mi jeszcze mogła napisać jaka wysoka będzie. Muszę wiedzieć jaką miejscówkę powinna mieć

Musiała być bardzo piękna, skoro się o nią przymilałam...Dziękuję Już piszę
Kindzia 22:51, 24 paź 2014

Na razie 2 stopnie na plusie u nas...

Dobranoc
23:22, 24 paź 2014
Kindzia napisał(a)

O matko, daj sobie spokój, sporo stron mi się uzbierało w tych dwóch wątkach...zdjęcia przeleć, też będziesz wszystko wiedzieć.

Ale miło mi, że zajrzałaś/eś (?)

Zdjęcia obowiązkowo, ale poczytać też muszę. Pisałaś u mnie o Promanalu, możesz mi napisać więcej szczegółów? Na co to, kiedy pryskać? Muszę utłuc wszystkie szkodniki, te mączliki mnie tak rozjuszyły, że nie popuszczę żadnemu. Dziękuję za odwiedziny, zapraszam częściej, sugestie i rady na każdy temat mile widziane!
Pozdrawiam, Monika.
barbara_kraj... 01:19, 25 paź 2014

Kindzia napisał(a)

Na emeryturze też się całego forum nie da ogarnąć

Dzisiaj jeszcze zimniej, teraz wieje paskudnie na dodatek...ale nie pada

Jutro ma już być ciut cieplej, w przyszłym tygodniu podobno dni cieplejsze będą, posadzisz

I słusznie! Wiem coś na ten temat A jak jeszcze wnuki będą w pobliżu, to już na wszystko czasu braknie

Ziąb, u mnie ledwo 1 stopień powyżej zera, a nad ranem będzie jeszcze gorzej. Dalie nie strzymają i robota będzie Dalej się nimi zachwycam!
Urszulla 12:00, 25 paź 2014

Dopiero teraz się zastanowiłam na spokojnie, dlaczego mając tak blisko do Ciebie to Twoich róż nie widziałam w realu
anabuko1 12:05, 25 paź 2014

Witaj!!
Ale u ciebie elegancko na rabatach, ładniutko!
Cudne hortensje, które i ja lubię
Wrzosowisko ładne
a dalijki i róże masz cudne .
No i piesio jaki dumny,- PAN ogrodu sprawdza swoje włości
gierczusia 15:43, 26 paź 2014

Kaśko .. Tego od telefonicznych ochrzanów za obijaniu się Ogrodowiskowe to wyślij i do mnie.

Róże jeszce masz ??.. Noo fieszzz ,toż to skandaliczny skandal

Figo uroczy jak zwykle buziole ślę :€
Ps. Falcon
malgorzata_s... 17:47, 27 paź 2014

Kasiu moje dalie i betonie już dzisiaj na kompoście Zmarzły całkiem -3 dzisiaj było
Buziaczki z przed kominka
Agania 10:17, 28 paź 2014

Twoje dalie to giganty, piękne, róże są wytrzymałe, a posokowiec coraz większy, wygląda na grzeczniutkiego piesia, Figo umila Wam te ponure dni, moje koty już nosa poza dom nie wyściubiają.......u mnie był już przymrozek i zrobił swoje, kany już ścięło, będzie miejsce pod cebule...zanim posadzę pewnie wiosna mnie zastanie

buziak
Milka 14:47, 29 paź 2014

Kindzia napisał(a)
Na razie 2 stopnie na plusie u nas...

Dobranoc

U mnie w nocy przymrozki dość mocne, nie wszędzie, bo tam, gdzie drzewa, to nie..
ale w dzień 15 i słońce, do 16 jest fajnie
ale zaskakują mnie Vertigo i Rubrum, mają się doskonale i wciąż nowe kłosy idą, a inne np cynie padły po pierwszym mrozie