Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Zakątek z fioletową ławeczką

Zakątek z fioletową ławeczką

Donia72 23:46, 23 cze 2014

Napia napisał(a)
Doczytałam wreszcie, jakie paskudztwo zjada Ci żurawki. Cały czas myślałam, że one należą do roślin, których nic nie rusza, a tu taka niemiła niespodzianka

Napia, myślę,hm mam nadzieję, że moje żurawki posadzone w donicach dadzą sobie radę i niedługo wsadzę je na rabacie.....tylko której?
makkasia 23:47, 23 cze 2014

Donia72 napisał(a)
Makkasia, dziękuję A fotki robiła moja córcia, ona lubi się tak bawić na makro

Masz bardzo wrażliwą córcię i bardzo zdolną
dobranoc
Donia72 00:16, 24 cze 2014

Dziś trochę wyrywałam chwasty. Zimno było, komarów nie było Pewnie zmarzły

Napia 06:56, 24 cze 2014

Doniu, jak ładnie Powoli poznaję Twój wątek i ogród, jest śliczny, wypieszczony i zadbany I różana pergola - czy ona oddziela dwie różne części ogrodu? Pytam, bo też planuję postawić pergolę obsadzoną różami. Czy mogę prosić o dodatkowe zdjęcia ? Miłego dnia
zawitka 08:11, 24 cze 2014

Donia pięknie u Ciebie taki porządeczk widać jeszcze sobie popatrzę ale odpowiem na pytanie Moja różyczka różowa to stara jakaś odmiana bo u nas jest ze 40 lat Reszta u mnie bonie chcę zaśmiecać Twego wątku.Kłosówka to trawka ta co tak stoi u mnie na rabacie
MamaMagda 08:23, 24 cze 2014

piękne masz te bonsajowe kuleczki!
u nas tez wczoraj komary pochowały się i chwilę spędziłam w ogrodzie
Donia72 17:33, 24 cze 2014

Napia napisał(a)
Doniu, jak ładnie Powoli poznaję Twój wątek i ogród, jest śliczny, wypieszczony i zadbany I różana pergola - czy ona oddziela dwie różne części ogrodu? Pytam, bo też planuję postawić pergolę obsadzoną różami. Czy mogę prosić o dodatkowe zdjęcia ? Miłego dnia

Witaj Napia U mnie nie ma wydzielonych stref w ogrodzie, z tego względu, że mam mały ogród (działka ma 7 ar i stoi jeszcze domek). Ja tylko nazywam sobie rabaty po swojemu Pergola jest przy chodniku, który prowadzi do kojca psów Psy też mają romantycznie Róża przy pergoli jest nn i chyba nie jest pnąca, bo rośnie tam już parę lat i jakoś nie chce wleźć na podporę Fotki przejrzę i jak coś będzie, to wrzucę
Dziękuję i cieszę się, że podoba Ci się w moim ogrodzie. To daje taką motywację i aż chce się coś robić w ogrodzie
Donia72 17:36, 24 cze 2014

zawitka napisał(a)
Donia pięknie u Ciebie taki porządeczk widać jeszcze sobie popatrzę ale odpowiem na pytanie Moja różyczka różowa to stara jakaś odmiana bo u nas jest ze 40 lat Reszta u mnie bonie chcę zaśmiecać Twego wątku.Kłosówka to trawka ta co tak stoi u mnie na rabacie

Zawitko, dziekuję Ja szukałam jakiś informacji na temat tej mojej różowej róży i taka jedna to mi nawet pasuje. Jest to róża historyczna: Rose de Resht. Liście pasują, są takie matowe i kwiaty też
Donia72 17:37, 24 cze 2014

MamaMagda napisał(a)
piękne masz te bonsajowe kuleczki!
u nas tez wczoraj komary pochowały się i chwilę spędziłam w ogrodzie

Ja dzisiaj miałam dokończyć chwasty, ale mam nygusaA komary już dziś żrą
Donia72 18:51, 24 cze 2014

Napia, właśnie cyknęłam fotki z góry na pergolę