Doniu, jak ładnie Powoli poznaję Twój wątek i ogród, jest śliczny, wypieszczony i zadbany I różana pergola - czy ona oddziela dwie różne części ogrodu? Pytam, bo też planuję postawić pergolę obsadzoną różami. Czy mogę prosić o dodatkowe zdjęcia ? Miłego dnia
Donia pięknie u Ciebie taki porządeczk widać jeszcze sobie popatrzę ale odpowiem na pytanie Moja różyczka różowa to stara jakaś odmiana bo u nas jest ze 40 lat Reszta u mnie bonie chcę zaśmiecać Twego wątku.Kłosówka to trawka ta co tak stoi u mnie na rabacie
Witaj Napia U mnie nie ma wydzielonych stref w ogrodzie, z tego względu, że mam mały ogród (działka ma 7 ar i stoi jeszcze domek). Ja tylko nazywam sobie rabaty po swojemu Pergola jest przy chodniku, który prowadzi do kojca psów Psy też mają romantycznie Róża przy pergoli jest nn i chyba nie jest pnąca, bo rośnie tam już parę lat i jakoś nie chce wleźć na podporę Fotki przejrzę i jak coś będzie, to wrzucę
Dziękuję i cieszę się, że podoba Ci się w moim ogrodzie. To daje taką motywację i aż chce się coś robić w ogrodzie
Zawitko, dziekuję Ja szukałam jakiś informacji na temat tej mojej różowej róży i taka jedna to mi nawet pasuje. Jest to róża historyczna: Rose de Resht. Liście pasują, są takie matowe i kwiaty też