Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Leśne Wzgórze

Leśne Wzgórze

Napia 08:40, 31 maj 2016

Mathildis napisał(a)

Wszystkiego mieć nie można Chciałabym mieć bardziej zadbany ogród, ale cóż mam tylko dwie ręce i czasu jak na lekarstwo

Ale mimo pewnych niedociągnięć i zaniedbań... jestem zadowolona

Pięknie to wygląda zaczynam myśleć o azaliach. A prymulki od Przemka obłędne po prostu

Ogród Bogdzi jak zawsze bajkowy. Bardzo żałuję, że nie udało nam się spotkać. Pozdrawiam ciepło
aga_pe 12:32, 31 maj 2016

polinka napisał(a)

Aniu, pięknie!!

W tym roku już sobie obiecałam, że muszę ten Twój las zobaczyć na żywo

To zabierzesz bodziszki dla Ani U mnie pięknie się rozrosły od ubiegłego roku.
Chyba, że zmieniły się plany. Aniu, daj znać
jambosana 15:32, 10 cze 2016

Niesamowity ogród! Gdybym nie widziała, to bym nie uwierzyła,że takie cudo można w lesie mieć. Pięknie ! Naturalnie, a jednocześnie na pewno nie "dziko".
Mathildis 22:59, 10 cze 2016

ZieloneWrota napisał(a)
Witam Aniu, jestem dopiero na początku twojej historii ale nadrobię, cudowny las piękna trawa oraz powstają super rabaty, zapisuję i będę wpadać, pozdrawiam, jak droga powrotna bez przygód?

Dobrze, że wpadłaś, szukałam Twojego wątku i nie mogłam znaleźć zaraz do Ciebie zajrzę
Nadrabiać nie ma co a na bieżące zdjęcia zapraszam - mam nadzieję zrobić je w niedzielę
Droga minęła nam.... ekspresowo
Mathildis 23:04, 10 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
A czy ja napisałam, że nie można Cię polubić?
Po prostu jakoś myślałam, że jesteś brunetką i starszą A tu taka szałowa blond laska

Droczę się z Tobą Aniu, starsza brunetka no ładnie a dalszej części komentować nie będę, albo co mi tam... fajnie się zgrałyśmy na tym poczęstunku - 3 szałowe Anie ( i jedna Agata) i każda z innym kolorem włosów
Mathildis 23:05, 10 cze 2016

yolka napisał(a)
Aniu, znam Twój ogród, pamiętam piękną trawę i rudą pamiętam także, tylko nie wiem dlaczego strefę 7a kojarzyłam z Dolnym Śląskiem, a Twoja 7a całkiem niedaleko. Będę zaglądać już nie anonimowo

Ja też wiele ogrodów znam "z widzenia" tylko nie zawsze nazwy wątków kojarzę. Dzięki za wizytę
Mathildis 23:10, 10 cze 2016

anna_g napisał(a)
Ciekawie w tym Twoim lesie i niespotykanie Tulipany, azalie, hosty, kocimiętka Bardzo klimatycznie i bardzo mi się podoba. A że długo tu nie byłam to zapytam - jak tam się miewa Matylda i spółka? Mam nadzieję, że dobrze. Pozdrawiam i zapraszam do mnie Potrzebuję pomysłu

Dzięki Aniu, Wydaje mi się (ale pewności nie mam), że Matylda była wczoraj na tarasie - nie zdążyłam się przyjrzeć bo mój pies ją spłoszył. A spółka jest i owszem i to na tyle bezczelna, że rzuca we mnie ogryzkami z szyszek Ja nie wiem czy one złośliwie to robią czy jak, ale już nie pierwszy raz oberwałam z obgryzionej szyszki, a gdy rzucam w górę jakieś uwagi to najnormalniej w świecie jestem ignorowana i dalej obrywam zielonymi ogryzkami
Mathildis 23:11, 10 cze 2016

Dorota123 napisał(a)
Właśnie wróciłam z Twojego wątku, a Ty u mnie jesteś. Cieszę się, że mogłam poznać w realu Ciebie i Twojego męża. Fajna i sympatyczna z Ciebie ogrodniczka.

Znów muszę zajrzeć tu i tam, mam nadzieję, że i do Ciebie dziś trafię. Mnie również było bardzo miło
AsiaK_Z 23:14, 10 cze 2016

Mathildis napisał(a)

Dzięki Aniu, Wydaje mi się (ale pewności nie mam), że Matylda była wczoraj na tarasie - nie zdążyłam się przyjrzeć bo mój pies ją spłoszył. A spółka jest i owszem i to na tyle bezczelna, że rzuca we mnie ogryzkami z szyszek Ja nie wiem czy one złośliwie to robią czy jak, ale już nie pierwszy raz oberwałam z obgryzionej szyszki, a gdy rzucam w górę jakieś uwagi to najnormalniej w świecie jestem ignorowana i dalej obrywam zielonymi ogryzkami

A to bestie złośliwe
Mathildis 23:16, 10 cze 2016

Gocha napisał(a)
Aniu cieszę się bardzo że mogłam Cię poznać. Na Twoim wątku bywałam regularnie czasami tylko zostawiając ślad. Ale trawnik nieustannie podziwiałam i pisemnie chwaliłam o ile sobie przypominam. Przyznam że ten Twój ogród bardzo do Ciebie pasuje. Zdjęcia postaram się jak najszybciej przesłać

Zaciekawiłaś mnie tą opinią, że ogród do mnie pasuje...
Dobrze wiesz, że Twój ogród pamiętałam i mniej więcej wiem co się w nim dzieje , ale naprawdę nie pamiętam czy wcześniej u Ciebie pisałam...
Mnie też było bardzo miło