Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

22:38, 19 sie 2014
Ja też oddałam głosik.Ogród śliczny,tętni kolorami a kolekcja żurawek zachwycająca.Brawo Łukaszu
Bea 22:39, 19 sie 2014

no to sobie wybrałam termin - mam jechać w czwartek.
Chyba, że te targi blisko nas
Gabrysia_ 22:46, 19 sie 2014

Zapomniałam pochwalić ...donice super
Luki 23:02, 19 sie 2014

Violu pozostaje mi zostawić tylko szeroki uśmiech

Doniu dziękuje, a jeżeli chodzi o zakupy roślinne to też zawsze coś kupie, chociaż dzisiaj byłem twardy i kupiłe tylko rośliny z lsity. Jednak ostatnie wyjazdy kończyły się nadprogramowymi roślinami

Gabrysiu dziękuje

Gosiu jak to mówią... o gustach się nie dyskutuje, ale jednak jakiś trzeba mieć bo bezguści sporo, no to miało być nie napisane, ale jak pisać to to co się myśli
Ja nie zaprzecze, że marzy mi się 3 miejsce w konkursie ogólnym, taki komplecik narzędzi z fiskarsa mmm oczywiście wiesz to z dużym uśmiechem pisane.

Agato ja miałem rozpisany mniej więcej plan działania do 2016 roku z rozłożeniem kosztów jak najrówniej i przyjaźnie dla budżetu a teraz koncepcja mi się posypała. DLatego włączyłem tryb olewka totalna bo szkoda mojego czasu

Aniu bardzo mi miło.

Beato Czechy to raczej nie za blisko Wiem tyle, że w czwartek na pewno ich nie będzie, a jutro zapewne to co na dworze wieczorem już będzie w drodze.

Gabrysiu dziękuje jeszcze raz i Pozdrawiam
Mille 23:02, 19 sie 2014

Donice rzeczywiście super, soczyste jak cały Twój ogród, a jednocześnie elegancko niekolorowe (to dopiero zaskoczenie) Założę się, że właśnie dzięki temu super pasują do całości i nie zlewają się z kolorowym szaleństwem na rabatch A jednocześnie nawiązują kolorem do zielonej rabaty bukszpanowo-trawiastej. No, ja to zawsze dorobię do wszystkiego jakąś "ideologię"...

A te kwitnące bylinki ze szkółki, no to czysta wiosna po prostu
Zielona 23:03, 19 sie 2014

No i Ty się zachwycasz wyborem roślin u mnie? Sam masz pod nosem raj!

Wszystko poczytałam, jak zawsze dokładnie
Bea 23:07, 19 sie 2014

Znaczy się, że będzie całkowicie i całkiem zamknięte?
czeresniowap... 23:19, 19 sie 2014

Czesc Łukasz No powiem Ci chłopie ze pojecia nie miałam ze az tyle jest tych zurawek , piekna kolekcja ja mam raptem po 3 w trzech kolorach i to cały moj repertuar zurawek hi no naprawde miło było popatrzec
Luki 23:20, 19 sie 2014

Mileno no tak bym tego nie podsumował, ale coś w tym jest MIało być zwiewnie i w miare stonowanych kolorach, ale żeby nie było nad nimi wiszą jeszcze różowe surfinie i już jest kolorowo ale te już się na kompost tylko nadają.
Jeszcze sporo rośli kwitnie bo to ich termin, ale to co miały przekwitnąć już przekwitły.

Marto na tą szkółke nigdy nie narzekam bo jest genialna, ale czasem brakuje tych najzwyklejszych bylin, same rarytasy. No, ale jak juz kiedyś pisałem mnie jest cięzko zadowolić

Beato najlepiej przedzwonić, ale jak nie będzie właścicieli to nie będzie miał kto sprzedać. Wiesz to nie jest taka typowa szkółka z punktem sprzedaży, godzinami otwarcia itd. ale zakupy robić można tam bez problemu, ale najlepiej robić to w środku tygodnia od wtorku do czwartku, w tym tygodniu wyjątkowo już w czwartek wyjeżdzają. Jak będziesz miała jeszcze jakieś pytania to pytaj
agatanowa 23:23, 19 sie 2014

Luki napisał(a)

Agato ja miałem rozpisany mniej więcej plan działania do 2016 roku z rozłożeniem kosztów jak najrówniej i przyjaźnie dla budżetu a teraz koncepcja mi się posypała. DLatego włączyłem tryb olewka totalna bo szkoda mojego czasu ...

No tak, cały Ty, perfekcjonista. Szkoda czasu, racja.