Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

agatanowa 22:07, 19 sie 2014

Luki napisał(a)
Agato wiesz mam swoje zasady i lubie ucziwą rywalizacje, na wygraną w głosowaniu i konkursie ogólnym nie mam najmniejszych szans, ale liczyłem na jakieś miłe komentarze i takie dostałem, które są dla mnie ważne, głosowanie swoją drogą DLatego też nikt nie wiedział o konkursach nawet rodzina, tylko raz mi para z ust poszłą między słowami i się wydało ale to też miłe bo to znaczy, że mój wątek jest czytany przez niektórych dośc dokładnie ...

rozumiem Cię Łukasz: netowe juri nie jest niezalezne, niezawisłe
osobiście Cię przepraszam, bo ja z doskoku podczytuję i interesownie doradzam się u Ciebie

a rodzina chyba coraz bardziej docenia, co robisz, a siostra w szczególności, pewnie bardzo się cieszy z Twojego hobby i że chcesz się gdzieś "wyzyć"
anita_kazmie... 22:08, 19 sie 2014

agatanowa napisał(a)
znalazłam

http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/zurawkowy-ogrod?contestGuid=53809

Może ktoś zagłosuje, bo tu wiele osób podziwia Twoje dzieło i wiedzę. Ja również

Oddałam swój głos
Luki 22:08, 19 sie 2014

Donia w tych donicach też była bakopa i pelargonie i jeszcze coś, ale koniec żadnych jednorocznych tu nie będzie bo słońce wita się w tym miejscu dopiero o 16 i nic nie chce rosnąć. Będę tutaj sadził tylko byliny i trawki. Ja te żurawki dzisiaj przywiozłem świeżutki, no niestety takie podzielone efektu nie dają od razu, ale w przyszłym roku to już co innego

Beato jeszcze sporo jęzówek było, ale fakt nie to co 3 czy 5 tygodni temu, zależy na czym CI zależy. Napisz może będę coś pamiętał. Jeżeli chcesz się wybrać to w tym tygodniu jest tylko okazja jutro bo od czwartku do niedzieli mają wyjazd na targi. Najlepiej zadzwonić.
Tu masz dwa zdjęcia towaru przygotowanego na wyjazd.
Jak zobaczysz to usune zdjęcia

anita_kazmie... 22:12, 19 sie 2014

Jezusinku drogi...gdzie ta szkółka?ja też chce ja też
Donia72 22:14, 19 sie 2014

Jejku, ale piękne roślinki
Viola 22:14, 19 sie 2014

agatanowa napisał(a)
znalazłam

http://www.mojpieknyogrod.pl/ogrod/ogrod-ozdobny/zurawkowy-ogrod?contestGuid=53809

Może ktoś zagłosuje, bo tu wiele osób podziwia Twoje dzieło i wiedzę. Ja również

APEL - Słuchajcie ludzie, głosujcie na Łukasza. Wszyscy korzystamy z jego wiedzy i doświadczeń; Każdy z nas miał jakieś pytania i prośby. Łukasz zawsze przyleci, zobaczy, poczyta, nigdy nie zostawi bez odpowiedzi żadnego posta. Doceńmy to. Ja już zagłosowałam. Trzeba się zarejestrować, ale to trzy sekundy. No, do dzieła
leon60 22:16, 19 sie 2014

Głosik oddany
Viola 22:16, 19 sie 2014

Gabrysia_ napisał(a)
Łukasz ja dopiero teraz doczytałam,że bierzesz udział w konkursie,jutro z drugiego kompa oddam również swój głos.Dlaczego nie pisałeś wcześniej?...zobacz jak Ana_art napisała o swoim udziale w konkursie ile głosów się posypało.
Do piątku można głosować,trzymam kciuki

Zagłosowałaś ?
Viola 22:18, 19 sie 2014

jolka napisał(a)
Luki, przekopiowałam sobie do siebie Twój tekst o kostce granitowej,
mam nadzieję, że się nie pogniewasz

PS. Głos, oczywiście też oddam, bo Twój ogród żurawkowy lubię,
i jestem pełna podziwu dla wiedzy, jaką masz o roślinach

Zagłosowałaś ?
Luki 22:18, 19 sie 2014

Kasiu no widzisz z donic jestem na prawde wyjątkowo zadowolony, na żywo wyglądają jeszcze lepiej, aż sam się dziwie, że się tak wychwalam No a o 'nagrodzie' nie moge i na pewno nie tak oficjalnie, ale moge tylko powiedzieć, że ogromnie byłem zaskoczony

Gabrysiu nie było takiej konieczności z powodu moich głupich zasad, a po drugie są ładniejsze ogrody, ale nie poweim szczęśliwą śiódemke z chęcią utrzymam

Agato ja się całkowicie nie gniewam i nie ma potrzeby przepraszania Wiesz ja to zawsze żyłem w swoim świecie z własnymi zasadami, co poniekąd nie przychodzi mi na dobre
No jeżeli chodzi o siostre to osobiście gra mi na nerwach, w tym roku już na 90% nic nie będzie zrobione... nie zależy im tak jak mi.

Anito bardzo dziękuje szkółka znajduje się w Rudniku niedaleko Częstochowy