Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

AgataBC 12:49, 19 sie 2014

Też pozwoliłam sobie oddać głos na Twòj ogród
Luki 18:21, 19 sie 2014

Agato wiesz mam swoje zasady i lubie ucziwą rywalizacje, na wygraną w głosowaniu i konkursie ogólnym nie mam najmniejszych szans, ale liczyłem na jakieś miłe komentarze i takie dostałem, które są dla mnie ważne, głosowanie swoją drogą DLatego też nikt nie wiedział o konkursach nawet rodzina, tylko raz mi para z ust poszłą między słowami i się wydało ale to też miłe bo to znaczy, że mój wątek jest czytany przez niektórych dośc dokładnie

Andziu bardzo mi miło i dziękuje.

Jolu pewnie, że możesz kopiować do woli a za głos też dziękuje.

Agnieszko przecież się chwale tutaj na ogrodowisku u mnie nikt z otoczenia nie docenia, nawet z tego najbliżeszego sąsiedzko rodzinnego chociaż to ostatnie ma prześwity przkonania

Agcia dziękuje bardzo
Luki 18:25, 19 sie 2014

Ja dzisiaj dostałem najlepszą nagrode, ale to zostanie moją tajemnicą a wiąże się z wizytą w ulubionej szkółce.
Nowe rośliny przybyły, więc ide sadzić bo od 12 padał deszcz nieprzerwanie.
Poczyniłem też nowe kompozycje doniczkowe i powiem ogromnie nieskromnie, że jeszcze tak ładne mi nigdy nie wyszły, strasznie jestem zadowolony, a tak na prawde nic specjalnego nie posadziłem
Mille 19:25, 19 sie 2014

Łukaszu, czekamy zatem na zdjęcia nowych kompozycji. Nie będziemy na słowo wierzyć, że ładne, mus zobaczyć

Aż ciężko uwierzyć, gdy piszesz, że nie wszyscy doceniają urok Twojego ogrodu. No ale tak to jest, nie wszyscy są i muszą być pasjonatami ogrodów, ale tego już nikt z ludzi chocby na O. raczej nie jest w stanie ogarnąć Inna sprawa, że do miłości do ogrodów trzeba dojrzeć
Luki 20:15, 19 sie 2014

Mileno święte słowa do tego trzeba dojrzeć a całe to 'niedocenianie' i tak już mało mnie przejmuje

No, a teraz kompozycje nazwijmy późno letnie.
W roli głównej piękna przewieszająca się żuraweczka Gold Cascade, dodatkowo białe wrzosy, turzyce i bluszcz.
Donia72 21:41, 19 sie 2014

A w moich donicach jeszcze bakopa, już nie kwitnie Muszę też pomyśleć o zmianie, może właśnie wrzosy. Wczoraj sadziłam żurawki, ale takie liche są. To są moje, które coś mi zżerało i porobiłam małe sadzonki. Jak na razie to mi się nie podobają
Bea 21:51, 19 sie 2014

Łukasz czy w raju jeszcze zostały jakieś jeżówki czy nie ma po co jechać?

Donice jesienne super
Katkak 21:52, 19 sie 2014

Luki napisał(a)
Ja dzisiaj dostałem najlepszą nagrode, ale to zostanie moją tajemnicą a wiąże się z wizytą w ulubionej szkółce.
Nowe rośliny przybyły, więc ide sadzić bo od 12 padał deszcz nieprzerwanie.
Poczyniłem też nowe kompozycje doniczkowe i powiem ogromnie nieskromnie, że jeszcze tak ładne mi nigdy nie wyszły, strasznie jestem zadowolony, a tak na prawde nic specjalnego nie posadziłem

Łukasz, Ty zadowolony? Nie wierzę, chociaż raz
Katkak 21:53, 19 sie 2014

Zaciekawiłeś mnie tą nagrodą i nic nie chcesz powiedzieć? Nieładnie Łukaszek, nieładnie .
Gabrysia_ 22:02, 19 sie 2014

Łukasz ja dopiero teraz doczytałam,że bierzesz udział w konkursie,jutro z drugiego kompa oddam również swój głos.Dlaczego nie pisałeś wcześniej?...zobacz jak Ana_art napisała o swoim udziale w konkursie ile głosów się posypało.
Do piątku można głosować,trzymam kciuki