Ewo choineczke wkleiłem jako inspiracje i ja najbardziej można kopiować, z resztą cieszy mnie to jak kogoś zainspirowałęm
Brzozami na bylinówce martwię się głównie z powodu ich pijaństwa i ostatnio tyle czytałem na forum, że pod nimi nic nie rośnie, chociaż na wielu zdjęciach widziałem jednak co innego. Chciałem posadzić pod nimi rozchodniki, bukszpany, bodziszki, żurawki i jeszcze kilka, a troszkę bardziej oddalone od nich będą róże i masa innych bylin wszystko utrzymane w kolorystyce, różowo fioletowo purpurowej.
W sumie planuje rozłożyć linie kroplującą, fakt automat na razie to nie będzie, ale mam studnie to podlewać mogę do woli.
Jolu bardzo mi miło, fakt nie jest to ogród marzeń, ale na taki mam jeszcze sporo czasu, a w obecnym bardzo dobrze się czuję i nadmiar kolorów jest taki radosny
Mileno cieszy mnie to bardzo, że wizytówka zachęca do odwiedzin
Jagodo mój ogród całkiem w innym stylu od twojego, ale o to chyba chodzi, że jak ja chce się nacieszyć porządkiem, nowoczesnością i sensownymi nasadzeniami odwiedzam takie ogrody jak Twój, a jak ty chcesz troszkę szaleństwa i koloru zobaczyć możesz odwiedzić np taki ja mój