Przed świętami pojawiły się problemy z internetem.
Przysiadło gołębi 6 i poluzowały światłowód, jakimś cudem naprawiło się samo, ale zapewne kolejne przerwy w dostawie internetów się pojawią.
Na dodatek choróbsko mnie złapało i humor kiepski.
Agato rabaty będę musiał mocno zabezpieczyć, żeby nic nie zostało zniszczone bo brygada taka, że potrafiła zniszczyć drzewko posadzone kilka metrów od wykopów, na szczęście to nic cennego
Jolu, Łukasz, Mirello, Violu, Kasiu, Edyto, Iwonko, Agnieszko, Magdo bardzo wam dziękuje za życzenia
Gosiu ja przy komputerze trzymam wiadro z lodowatą wodą, gdyby mnie przyszła chęć na zamawianie traw przez internet. Mam tak niemiłe doświadczenia, że nie skuszę się już na zakupy internetowe. Jeszcze jest czas bo szkółki centra i sklepy dopiero teraz ruszą z wystawianiem i dostawami roślin. Jak zdrówko pozwoli odwiedzę w tym tygodniu 3 szkółki w tym bylinowy i zobaczę jak tam ma się sprawa z trawkami bo wszędzie są niby dostępne

Za życzonka bardzo dziękuje.
Olu ja nie mam szczęścia do zakupów internetowych, Amazony, które w zeszłym roku kupowałaś z Jagodą do mnie przyszły w okropnym stanie i obecnie leża gdzieś w kompoście, a wasze cieszą oczy. Teraz wolę poszukać i pomacać zanim coś kupię
Składam wszystkim spóźnione życzenia świąteczne.
Radosnych, spokojnych, rodzinnych świąt i aby wiosna jak najszybciej przyszła do każdego ogrodu