Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Luki 20:55, 26 maj 2015

Kasik ja lubię swój Jarmark a ludzie ze wsi zaciekawieni bo już miałem kilka odwiedzin Jest energetycznie i mi to już nie przeszkadza, jak przekwitną rodki będzie bardziej stonowanie, ale nadal kolorowo

Agato czosnki kupowane w biedrze jesienią i sadzi się właśnie wtedy, troszkę głębiej niż tulipany, ale to wiadomo bo cebule dużo większe

Kasiu wiosną jakoś nie zapowiadało się, że hosty takie wielkie będą co mnie tym bardziej cieszy, a ślimaki namiętnie i codziennie zbieram. Spokojnie kilkaset wylądowało pod butem i jeszcze trochę więcej w wodzie z solą.

Moniko pewnie , że jarmark przecież taki kolorowy, bardzo go lubię

Łukasz dziękuje No tyle róż szkody byłoby zmarnować, ale teraz trzeba bardzo ostrożnie przesadzać bo to nie najlepszy moment, ale w sumie pogoda sprzyja
leon60 21:09, 26 maj 2015

Przepiękny busz na rabatach !
malgorzata_s... 21:21, 26 maj 2015

Łukasz ty wiesz że ja kocham kolorowe jarmarki Twój bardziej uporządkowany niż mój
Emi 21:36, 26 maj 2015

Wpadam by nacieszyć oko, piekne widoki, mam nadzieję, że kiedyś będę miała chociaż namiastke tego
bozga 21:39, 26 maj 2015

Bardzo fajne "hostkowo" a Twój sposób na ślimaki nadaje się do horrorów
Margo 21:46, 26 maj 2015

Łukasz, pięknie u Ciebie, cudnie kolorowo, bardzo energetycznie
Luki 22:04, 26 maj 2015

Olu nabite u mnie okropnie, ale lubię jak nie widać ziemi na rabatach

Gosiu na tej rabacie jarmarkowej udało mi się w miarę uspokoić bylinowe nasadzenia, bo pozostały tylko róże i folety, ale pstrokaciznę zapewniają dla równowagi żurawki Myślę, że trzeba pomyśleć o jakimś spotkaniu u Kapiasów w czerwcu, może jakieś większe np 14?

Emi dziękuje bardzo, Ja rośliny gromadzę 6 rok więc troszkę już to trwa i dopiero w tym roku wykorzystałem cały dostępny teren

Bozga e tam do horrorów tradycyjna "śmierć plaskata" chociaż moje obrzeża na rabatach po takim ślimakowym obchodzie nie wyglądają za cieakwie ale przynajmniej na coś się przydają. Hostowisko w tym roku samego mnie zachwyciło co brzmi nieskromnie, ale tak jest

Margo dziękuje po takiej dawce koloru zawsze chętnie wracam do swojego białęgo pokoju
Pawlus 22:09, 26 maj 2015

Cudnie masz, zazdroszczę tych energetycznych kolorów. Muszę dokładniej się przyjrzeć co kwitnie w jakich miesiącach bo straszne pustki teraz mam. A do hortensji jeszcze daleko.
frezja 22:10, 26 maj 2015

wpadłam w uzależnienie czyli żurawkoholizmZachwycam się,uzupełniam kolekcję o kolejne sztuki.i oczywiście podglądam..
frezja 22:14, 26 maj 2015

kolorystycznie zgrane i moja ulubiona kermesina rose