Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowa przygoda Łukasza :)

Ogrodowa przygoda Łukasza :)

malgorzata_s... 22:27, 26 maj 2015

Łukasz świetny pomysł Akurat Katka będzie u mnie
My się więc piszemy na 14 i do Pudełków skoczymy bo nie byłeś
Anabell 22:37, 26 maj 2015

Łukasz- z przyjemnością ogląda się się takie piękne zdjęcia. Obrabiasz je jeszcze? czy taki profesjonalny aparat?
Udało ci się stworzyć ciekawe widoki, dobrze że kolorowo.
Majowa pora gdzie chwasty najszybciej rosną, a u Ciebie perfekcyjnie wypielone
Ja nie mogę zdążyć, zanim wyczyszczę kolejno to można zaczynać od początku.
wojtas2101 22:49, 26 maj 2015

Zdjęcia super, ja dziś dzwoniłem do Bylinowego w
celu zdobycia listy odmian host ciekaw jestem co mi odpiszą.
Luki 22:55, 26 maj 2015

Paweł z tego co ja mam to mogę powiedzieć, że orliki (tego fioletowego będę miał mnóstwo siewek gdyby co ) pełniki, czosnki, dopiero w czerwcu zaczną się szałwie, bodziszki, kocimiętki, ostróżki, róże itd

Ewo ja w tym roku kupiłem tylko jedną żuraweczkę co jak na mnie jest co najmniej dziwne, a planuję tylko 5 nowości dokupić i koniec. Teraz przy mojej ilości jestem samowystarczalny. Nie wszystkie żurawki w tym roku takie ładne, ale reszta rekompensuje. Keremsinę uwielbiam od zeszłego roku kwitnie wręcz idealnie bo wcześniej troszkę kaprysiła, azalie Homebush też lubię

Gosiu o i widzisz jak się z datą idealnie wstrzeliłem to już zaznaczam w kalendarzu na pewny termin

Haniu zdjęć nie obrabiam i sa prosto z aparatu, który wcale taki profesjonalny nie jest, ale przeczytałem wnikliwie instrukcje i staram się wykorzystywać wszystkie funkcje. Myślałem, że nigdy nie będę zadowolony ze swoich rabat, ale obecnie mogę powiedzieć, że podoba mi się to co mam

Z tymi chwastami to nie do końca, wczoraj pieliłem 4 godziny w tym 3 godziny to co zaraz pokażę. Specjalnie na dowód
Tutaj 3 godzinna praca idealnie wypielone ,

ale jak przekręcimy głowę w prawo to już nie ma tak pięknie,a bardziej w prawo jest jeszcze gorzej. Jestem w trakcie pielenia bo chwasty z kompostu się wysiały, a wcześniej było tutaj również chwastowisko, które obecnie daje o sobie znać

Za bukszpanem ta jaskrawa zieleń to gęsty dywanik chwastów

Wojtku sam jestem ciekaw, bo wiem jakie tam urwanie głowy. Ja mam upatrzone kilka roślinek, ale nie patrzyłem na odmiany
Kuba 23:10, 26 maj 2015

Przyszłam popatrzeć na kolory w ogrodzie i nie zawiodłam się- u mnie teraz nic nie kwitnie zazdroszczę tych widoków
malgorzata_s... 23:29, 26 maj 2015

No to jesteśmy umówieni U mnie na rabaty nie da się wejść bo woda stoi
Nieźle się chwaściorów nasiało.
Luki 08:45, 27 maj 2015

Ewo w sumie u mnie poza różanecznikami i azaliami kwitnie jedna kępa orlika i czosnki, więc szaleństwa nie ma. W czerwcu troszkę więcej roślinek zakwitnie

Gosiu to ja się cieszę Na moje rabaty to w większości nie da się wejść bo nie ma gdzie stopy postawić ale trawnik w niektórych miejscach mimo piaszczystej gleby już też grząski. Dzisiaj na szczęście nie pada, więc w przerwie na odprężenie pójdę walczyć dalej z moim chwastowiskiem
IzaK 09:46, 27 maj 2015

wpadłam pomachać

kolorowy zawrót głowy... mega energetycznie... patrząc na same zdjęcia można naładować akumulatory
WilczaGora 10:17, 27 maj 2015

Luki napisał(a)
I znów jarmark

Dziura 'w płocie' mam nadzieję w tym roku troszkę zasłoni się bluszczem, a później Varegatusem

ulala....ale energetycznie ... podoba mi się
olaw 10:35, 27 maj 2015

Pięknie i kolorowo ... wzdycham do takiego gąszczu na rabatach... a pielnia chwaściorów nie zazdroszczę bo mam to samo