Paweł z tego co ja mam to mogę powiedzieć, że orliki (tego fioletowego będę miał mnóstwo siewek gdyby co

) pełniki, czosnki, dopiero w czerwcu zaczną się szałwie, bodziszki, kocimiętki, ostróżki, róże itd
Ewo ja w tym roku kupiłem tylko jedną żuraweczkę co jak na mnie jest co najmniej dziwne, a planuję tylko 5 nowości dokupić i koniec. Teraz przy mojej ilości jestem samowystarczalny. Nie wszystkie żurawki w tym roku takie ładne, ale reszta rekompensuje. Keremsinę uwielbiam od zeszłego roku kwitnie wręcz idealnie bo wcześniej troszkę kaprysiła, azalie Homebush też lubię
Gosiu o i widzisz jak się z datą idealnie wstrzeliłem

to już zaznaczam w kalendarzu na pewny termin
Haniu zdjęć nie obrabiam i sa prosto z aparatu, który wcale taki profesjonalny nie jest, ale przeczytałem wnikliwie instrukcje i staram się wykorzystywać wszystkie funkcje. Myślałem, że nigdy nie będę zadowolony ze swoich rabat, ale obecnie mogę powiedzieć, że podoba mi się to co mam
Z tymi chwastami to nie do końca, wczoraj pieliłem 4 godziny w tym 3 godziny to co zaraz pokażę. Specjalnie na dowód

Tutaj 3 godzinna praca idealnie wypielone

,
ale jak przekręcimy głowę w prawo to już nie ma tak pięknie,a bardziej w prawo jest jeszcze gorzej. Jestem w trakcie pielenia bo chwasty z kompostu się wysiały, a wcześniej było tutaj również chwastowisko, które obecnie daje o sobie znać
Za bukszpanem ta jaskrawa zieleń to gęsty dywanik chwastów
Wojtku sam jestem ciekaw, bo wiem jakie tam urwanie głowy. Ja mam upatrzone kilka roślinek, ale nie patrzyłem na odmiany