Olu a czemu miałbym bić

przecież po to tu jestem. Jest to odmiana pysznogłówki Kardinal, niestety złapała ostatnio mączniaka, zobaczymy co będzie z nią dalej. Variegata ma jedną zaletę bo się nie rozłazi rośnie wolniej, za to Ice Dance ma rozłogi, ale i tak mnie zachwyca
Mateusz nie wiem czy Stipa przezimuje i jak będzie wyglądać w przyszłym roku, ale i tak znów ją wysieje.
Małgosiu jak dla mnie do idelanej kulki troszeczkę jej brakuję, ale nie przeszkadza mi ten fakt.
Chciałem mieć różowy busz to mam i nie mogę się doczekać jak będzie wyglądać w przyszłym roku

po części troszkę się tego boję
Justyno bardzo polubiłem w tym roku obydwie rośliny i na pewno jeżówek przybędzie, ale to dopiero jak wdrożę przedostatni punkt rewolucji ogrodowej
Marto płot do mojego ogrodu pasuje, ale niestety będzie zarośnięty przez żywopłot i będzie widoczny u siotry, a tam w ogóle nie pasuje, jestem z tego powodu bardzo zły, ale zostało to zrobione za moimi plecami.
Pieniek, a dokładnie trzmielina ma około 7 lat nie pamiętam kiedy ją sadziłem, ale przed 2010. Bez palika rośnie już 3 lata. Zimą 2011-2012 zmarzłą i zrzuciła wszystkie liście, ale odbiła pod koniec maja.
Kasiu tak to stipa, ładnie u mnie urosła, rabatę też lubię
Bożenko wiesz jak ogród wygląda na żywo i ile miejsc nie pokazuje, ale ja i tak praiwe jestem zadowolony. W rabacie najbardziej podoba mi się szybkość zmian
Ewo nie zawsze brylancików, ale dużo się mieści w tym moim ogrodzie powiedziałbym, że czasem aż za dużo
Ewo fakt bylin u mnie mnóstwo

Bylinowy raczej dzisiaj będzie nieczynny.