Marto jakoś ogarniam, często macham literówki, ale jak na moje potrzeby to wystarczy, jedynie nie potrafię zapamiętać odmian host tutaj mam porażkę na całej linii
Białych lili nie mam, ale każda Orienpet od sprawdzonego sprzedawcy będzie dobra. Różowe... niech tylko odzyskam dostęp do wiosennego zamówienia to wręcz przybiegnę galopem z nazwami odmian, właśnie u mnie kwitną i są nieziemskie, a zapach również powala

Jednej na pewno sporo domówię bo mnie zachwyciła
Agnieszko bardzo mi miło i fajnie, że się podoba
Mateusz lubię ten widok i rabatę
Ewo buksy toną w turzycach, Ice Dance, Evergold, Variegaa(prawie niewidoczna) i ptaie łapki. Uwierz mi, że mam sporo miejsc gdzie nie ma się czym zachwycać
Matro(tusiawka) bardzo dziękuje za zdjęcia grabów, na prawdę ogromnie mi to pomogło

Miło mi, że się podoba, ale bliski mojego wymarzonego ideału jest właśnie Twój ogród.
Kasiu do momentu gdy ogród był mniej zagospodarowany nadmiar kolorów mnie cieszył teraz strasznie mnie to męczy i na dodatek pojedyncze rośliny również. Plan do przyszłej wiosny to ograniczenie kolorów i żurawek, muszę ten ogród w dwóch miejscach bardziej uporządkować bo źle się tam czuję. Na dodatek wprowadzam rygorystyczny zakaz kupowania nowych roślin, teraz już na prawdę nie mam gdzie sadzić, a wszystko strasznie szybko się rozrasta.
Ilono bardzo mi miło
Bozga dziękuje