Olu chciałbym posadzić hortensje i kilka bylin, ale tak by nie było jak obecnie porozrzucane po jednej roślince gdzie popadnie, bardziej pogrupować te nasadzenia, a sporą cześć przenieść w inne miejsce.
Strasznie chciałbym dosadzić tutaj jakieś drzewa tylko problemy są dwa, jak posadzę drzewo np w połowie, to prawie cała pozostała prawa cześć rabaty będzie od 11 w cieniu, drugie to wiszące bardzo nisko światłowody zawieszone na słupach rok temu, do tej pory kable elektryczne były dość wysoko, światłowody powiesili o wiele niżej.
Jak już bym sadził drzewa to i tak nie wiem czy 6 śliw Pissardi/Nigr to nie za dużo jak na jedne ogród, bo obecnie mam 4
Justyno no jak kto lubi ja nie lubię prześwietlonych zdjęć i zawsze celowo zmniejszam wartość kompensacji ekspozycji na aparacie, ale następnym razem specjalnie dla Ciebie będzie jaśniej
Mateusz większa już nie będzie
Ilonko bardzo mi miło, zmiany to głównie ograniczenie ilości kolorów bo jednak źle się z tym czuję, w ogrdzie toleruje to kilkadziesiąt razy bardziej niż we wnętrzach, ale w ogrodzie troszkę przesadziłem

Na razie myślę
Kasiu teraz zmiany będą dopiero jak będę pewien bo zeszłoroczne były zbyt impulsywne w kilku przypadkach