Iwonko nie koniecznie będą miały mączniaka, wszystko tak na prawdę od pogody zależy. Sukces do uprawy pysznogłówki i długiego jej kwitnienia to woda dobre odżywienie i słońce.
Jeżówki na pierwszym planie to Picolino w ilości 3 sztuk. Jeżówki można sadzić co 40-50cm i ładną kępkę np 3 sztuki zrobią, nawet bardzo dużą kępę
Agnieszko jeżeli jeszcze chcesz coś przyciąć to na prawdę ostatni gwizdek, a szczerze to i tak już troszkę późno, ale ja nie zniosę widoku poczochrańców, a jesień ma być długa
Przyjrzałem się ostatnio tym paskudom i one nie latają przy roślinach dla ich nektaru tylko dla innych owadów by je złapać i zjeść, ostatnio widziałem jak złapał pszczółkę i ja zagryzał żywcem.
Ptasie łapki to dobry wybór szybko się rozrastają w ładne kępki
No i dziękuję za komplementy
Alka ja wysiewać też nie znoszę, ale stipa nie potrzebuje jakiś specjalnych wymagań i ją mogę wysiewać

Szkółking prawie udany, coś kupiłem, ale niewiele bo trzymam się planu i resztek budżetu
Piotrze dziękuję i bardzo mi miło
Gosiu wybacz wiadomości wylądowały w Spamie, matko jak dawno je wysłałaś. Odpiszę dzisiaj
Mateusz dzięki.
Olka zauważyłem, że szerszenie są tam gdzie inne owady bo na nie polują i wcale ich słodki zapach nie zwabia a ilość owadów na rozchodnikach, łapią i zagryzają mi pszczółki.