Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Spotkania » Spotkanie w Domu Działkowca, Warszawa

Spotkanie w Domu Działkowca, Warszawa

Debra 12:15, 08 wrz 2013

Gardenarium napisał(a)
Hania pokazuje niesamowity wianek, a ja oczywiście zauważyłam Bentleya na ścianie, czyżby był ozdobą?

Jest ozdobą, ale do przycinania kancików też służy
Znaczy kanciki kiepskie u mnie ....
Gardenarium 12:17, 08 wrz 2013

Trochę "mojej" rabaty w brudnym różu

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:19, 08 wrz 2013

Oj, wcale kanciki nie takie kiepskie

Wilczomlecze

Jeżówki i trawy

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:20, 08 wrz 2013

Podzielone kostrzewy i konwalnik

Pogaduszki w cieniu domku i powojnik na łuku

I Irenka koniecznie chciała sobie tutaj zrobić zdjęcie

Instagram Ogrodowiska
zawitka 12:21, 08 wrz 2013

Dziewczyny reporterki fantastyczne Danusia ,Weronika i Gosia pokazały tyle że wszystko wiadomo.więc dziękujemy REPORTERKOM.- ja tylko wkleję Krysiową ławeczkę
Gardenarium 12:24, 08 wrz 2013

A teraz rozpoczynamy spacer po ogródkach

Hasło broniące bytności ogródków w Polsce

No i my

Ogródki są potrzebne, to fakt

Instagram Ogrodowiska
Leida 12:25, 08 wrz 2013

Ja tez jestem koza bo jadłam selera z pastą i smakował super.
Z przepisu zaraz skorzystam.

A tak na powaznie to bardzo dziekuje za zaproszenie. Co prawda zdecydowałam sie w ostatniej chwili ale była to swietna decyzja.

Krysiu, jak dla mnie jesteś mistrzynią organizacji. Wszystko perfekcyjnie przygotowane czekało na ogrodowiczan. Przekaski kusiły, ogrody pachniały i szalały kolorami, własciciele ogródków dzielili sie z nami wszystkim od porad począwszy a na plonach i nasionach skończywszy.
O uczcie nie wspomnę ( oj, z Irenka objadłysmy się tym bigosem i pierogami nieprzyzwoicie) bo jedzenie było przepyszne.

Jako gospodyni imprezy Krysia sprawdziła sie rewelacyjne. Jako drugi czy trzeci kuchcik zresztą też. Szkoda tylko, ze tak mało czasu było na to, żeby usiąść i porozmawiac. Ale chyba ogrodowiskowe spotkania mają to do siebie, że zawsze jest za mało czasu na wszystko.

Ogród Krysi to istna perełka wsród innych ogrodów. Widac obce wpływy. Inne spojrzenie na swiat. Zreszta Weronika bardzo ładnie pokazała jego klimat na swoich zdjeciach.

Wszyscy co nie byli a mogli byc niech żałują.

Dziekuje jeszcze raz ze mogłam tam być , spotkac sie z tymi fantstycznymi ludźmi i zobaczyc jak inni poswiecają właściwie cały swój wolny czas na cos co przynosi im niesamowitą frajde.

Pozdrowienia dla wszystkich działkowców i podziekowania dla tych, którzy zaangażowali sie w przygotowanie tego wszystkiego

Gardenarium 12:25, 08 wrz 2013

A potem świetny żywopłot z bluszczu i hortensji pnącej

I Irenka

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:27, 08 wrz 2013

A co my się tak skradamy? Szukamy, gdzie oni są? Ci wszyscy nasi przyjaciele, gdzie oni są?

O tutaj, na scenie

A Krysia nalewa świeżo parzoną kawę

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 12:30, 08 wrz 2013

Migawki z przyjęcia (bo to było przyjęcie)

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies