Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Magda_ 23:06, 12 maj 2014

to działaj powoli - wszystko przecież MUSI się ułożyć
kaisog1 23:07, 12 maj 2014

Magda racja Trza to przemyśleć
Matka 23:07, 12 maj 2014

To fakt...ale takie rozmnażanie..ach lubię to

Na przeciwko mnie jest działka jedna wolna...ale cena mnie zabija
monteverde 23:15, 12 maj 2014

kaisog1 napisał(a)
Ania no rower to był strzał w dziesiątkę Ucieszył się bardzo, no i teraz w końcu możemy na wycieczki jeździć
Ja to i tak Ci nie daruję, że mi nie powiedziałaś o tym przywrotniku Ale i tak Ci go przywiozę

Magda ojjjjj chciałabym

Kask mu jeszcze kupcie a ze szkółką fajna sprawa tylko by musiała być w Kubusiowie zapomniałam powiedzieć dzięki
Magda_ 23:17, 12 maj 2014

dziewczyny ja w piątek byłam w takiej szkółce w Ciechanowie - to niedaleko szkółki Szmitów - po rozmowie z właścicielem okazało się, że zaczęli zaledwie kilka lat temu, a teraz mają obszar że hoho i ceny też dobre
monteverde 23:24, 12 maj 2014

Magda_ napisał(a)
dziewczyny ja w piątek byłam w takiej szkółce w Ciechanowie - to niedaleko szkółki Szmitów - po rozmowie z właścicielem okazało się, że zaczęli zaledwie kilka lat temu, a teraz mają obszar że hoho i ceny też dobre

Ale to wszystko dużo pracy kosztuje i wysiłku ale jak się robi to się ma
Magda_ 23:27, 12 maj 2014

oni zaczynali od sadzonek pomidorów ale się przekwalifikowali - teraz pracuje tam cała rodzina i kilka obcych osób od czegoś kochana trzeba zacząć
beta 08:20, 13 maj 2014

ale świetne zdjęcia...ciacho capnęłam...a jakże...Gasia a te bezy to sama robiłaś?....jesli tak to zdradzisz przepis

pomysł z przyczepką rewelacyjny...już sobie wyobrażam jak to musiało się odbywać..Twój pomysł, realizacja i wielka radocha...fajnie, ze Kubę wciągasz ...będziesz miała pomocnika jak nic.....w szkółce będzie Ci pomagał...życze Ci tego z całego serca...Ty pracowita dziewczyna jesteś ...

buziaki
Matka 08:36, 13 maj 2014

Gosiak, to choć spółkę założymy: Ty jeden oddział na Mazurach a ja na Pomorzuoj by się działo!teraz dużo internetowo się sprzedaje będzie sukcesja od jesieni zaczynam szkółkę na moim warzywniaczku
kaisog1 14:27, 13 maj 2014

Bogda ja plac to nawet w Wawie bym miała ale nie wiem czy dałabym radę na taką skalę

Ania kask ma bo na starym jeździł i bez kasku mu nie pozwalałam

Magda fakt, od czegoś trzeba zaczać

Beata bezy robię sama i to zawsze jak robię sernik Przepis jest tak prosty, że glowa mała. Mnie zostaje 8 białek z sernika, ubijam je na sztywno ze szczyptą soli, a później dodaje po łyżce cukier puder (500gram). Jak chcesz mniej to 4 białka i 250g cukru pudru. Nie dodaje żadnego kwasku cytrynowego czy soku z cytryny bo mnie w bezach ten cytrusowy smak nie pasuje. Wstawiam do piekarnika na godzinę na 140stopni (termoobieg). Bezy nakładam łyżką do lodów. My lubimy takie z pianką w środku nieco ciągnące. Jak wolisz kruche to musisz zmniejszyć temp i dać dłuższy czas.