Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Magda_ 08:20, 14 maj 2014

jak to fajnie jak dzieci pomagają w ogrodzie
Buziaki na 200-setkę
beta 09:47, 14 maj 2014

dzieki za przepisik...juz skopiowałam, będę próbować

to juz druga stówka na nowym wątku...gratki
vagnieszka 12:29, 14 maj 2014

Witaj Gosiaku,

Przeczytałam od dechy do dechy Kubusiowo i Kubusiowo II i jestem pod wrażeniem Twojej osoby, projektów, nasadzeń, Twojej siły, energii, konsekwencji i cierpliwości. Podziwiam, podglądam i mam nadzieję, że u mnie też kiedyś będzie ładnie

MonikaH 12:46, 15 maj 2014

Witaj, widziałam w u Monteverde, że pytałaś o podmarzniętą katalpę, mam od kilku lat, prawie co roku pierwsze pąki/liście podmarzają, ale zawsze ruszała z pąków uśpionych, szkoda tylko, że tak to długo trwa.
Zaglądałam już wcześniej do Ciebie i jestem pełna podziwu dla Waszych dokonań, niezwykle urokliwe jest również otoczenie domu i działki
pozdrawiam serdecznie
kaisog1 13:17, 15 maj 2014

Haneczko dziękuje pięknie w imieniu Kuby Uściski posyłam

Ola rośnie na pewno mężczyzna fajny Troszkę jednak musi popracować by byc tym "fantastycznym" bo na razie to odnoga od piekła

Ewa no miał "misję" Wykonał na 100%

Basia oby!!! Oby!!!! tfu tfu.... projekty robi, grzebać w ziemi lubi a zakupy roślinne kocha ponad wszystko

Ula dziękuję Żurawę poznaję oby )tfu tfu) świetnie rosła

Edyta rabata nawet została wykancikowana ale ostatniego dnia już jak sadziliśmy róże i nie zdążyłam zdjęcia cyknać

Aneczko przekażę naczelnemu ogrodnikowi

Karola podejrzewam, że u nas będzie to samo ale trudno.... powiedziałam, że od czasu do czasu przypomnę ale jak nie będzie pamiętał to mu rośliny kaputną. Podejrzewam, że dopóki tak się nie stanie pamiętać nie będzie

AniuK dziękuję pięknie

Magda no frajda jest szczególnie dla kogos takiego jak ja, czyli kompletnego wariata ogrodowego

Beatko oby wyszły smakowite

Agulek bardzi dziękuje za piękne słowa To nasza wspólna praca więc sukcesem muszę się podzielić

Moniko dzięki za info o katalpie. To mnie pocieszyłaś bo myślalam, że już nic z niej nie będzie.... będziemy w takim razie czekać cierpliwie

kaisog1 13:21, 15 maj 2014

A teraz pokaże Wam czym sie zajmuje gdy Kuba w przedszkolu Małe przed i po (przepraszam za jakosć zdjęc ale są z komórki i jeszcze słońce ze złej strony )

kaisog1 13:24, 15 maj 2014

Trochę zbliżeń:

Bukszpany wymagają korekt ale kupione były jako kompletnie nie strzyżone W lawendzie brakuje trzmielin na pieńku... ale już zdecydowanie lepiej to wygląda
Juzia 13:25, 15 maj 2014

Lepiej to mało powiedziane
kaisog1 13:25, 15 maj 2014

I rabata, która powstała w 5 minut

vagnieszka 13:34, 15 maj 2014

no super sie ma talent, to i rabaty w 5 min sie robi