Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Gardenarium 07:45, 18 cze 2014

Ciekawa byłam, gdzie Kubuś sówki umieścił? Świetne miejsce dla dziecka, ma swoją rabatkę?

Instagram Ogrodowiska
Mathildis 13:01, 20 cze 2014

kaisog1 napisał(a)

ale romantycznie na Toim balkonie...

Dobrze, że pozwoliliście mieć Kubie swoją własną grządkę ciekawe jak długo będzie go to bawiło... Mój na podszedł do takie propozycji bardzo realistycznie, znając siebie powiedział: "wiesz mama byłoby to bardzo fajne uczucie mieć własny kawałek ogrodu, ale myślę, że szybko zamieniłby się on w to co tu było zanim kupiliśmy tę działkę". Młody pomaga mi w ogrodzie z doskoku, ale zapowiedział, że we wakacje będzie mi pomagał 3 godziny tygodniowo w pieleniu, zbieraniu szyszek , podlewaniu... ale raczej nie dlatego że lubi ogród.... powiedział, że chce bym ja miała troszkę lżej i mogła czasem jemu poświęcić trochę czasu doceniam te jego troszkę egoistyczne podejście tym bardziej, że pracując razem w ogrodzie też spędzamy razem czas
zawitka 20:49, 20 cze 2014

Gosia Twój bodziszek siedzi w ziemi .Białe to chyba mi nie te przysłali bi widziałam u nich pełne a moje są pojedyńcze Jak znajdziesz czas to zapraszam po bodzicha Już jestem po remontach to i goście mili pozdrawiam i fajnie ze młody ogrodnik rosnie
monteverde 11:00, 06 lip 2014

Gosiaku obejrzałam zaległości ale widzę, że rządzisz w Kubusiowie bo wpisy na 20 skończone wrzuć kilka nowych fotek bo zapewne dużo się tam dzieje pozdrawiam wszystkich Was serdecznie a szczególnie Kubusia buziole
Hortensja 00:15, 07 lip 2014

przebrnęłam przez oba kubusiowe wątki i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych planów, konsekwencji w realizaji i ogromu włożonej pracy!
Gratuluję, efekt jest niesamowity!
Urszulla 08:59, 07 lip 2014

kaisog1 napisał(a)
Uhhhhh powiem Wam, że bylismy na weekend w Kubusiowie i to był jeden z lepszych weekendów.... Bez stresu, nerwów, było przyjemnie, słonecznie i pracowicie

ruszyliśmy ze skarpą... Tak wyglądała jeszcze tydzień temu (niestety widok z daleka):

A teraz wygląda tak:

Gosiu, jestem nieźle u Ciebie spóźniona...miesiąc
Chciałam zobaczyć jak latem wygląda Kubusiowo, a tu takie zmiany.
Pewnie macie piaszczystą skarpę że tak szybko Wam to idzie. Ale też na deszczyk pewnie czekasz nie raz jak na zbawienie.

Kubusiowa rabata świetna z nowymi dodatkami, prawdziwie się chłopak wciągnął w temat Ucałuj Kubusia ode mnie

A Twoja "starodawna żurawka" (piszę tak bo nie znam nazwy) jest świetna i cieszy nadal. Jedna sadzonka osiągnęła już odpowiednie rozmiary. Za rok będę ją dzieliła. Muszę stwierdzić że nie wszystkie żurawki są takie zadowalające na dłużej.
beta 09:43, 07 lip 2014

Gosia...na zdjęcia czekamy
popcorn 09:46, 07 lip 2014

Gosia, pokażesz skarpę teraz? Co tam sadziliście - turzyce Bronzita? A poniżej - ośmiały?
pozdrawiam!!
kaisog1 09:59, 07 lip 2014

Witajcie Wróciliśmy z urlopu i w ogóle się odnaleźć nie mogę ....wszędzie głośno, kupa ludzi... no koszmar jakiś. Ja chyba się do miasta nie nadaję
Zdjęć mam troszkę, podzielę się nimi - a jakże Powiem Wam, że pogoda nam średnio dopisała... w sumie nic nie zrobiliśmy. Skarpa niewiele ruszona... no ale na pogodę nie mam wpływu niestety
Jak się troszkę obrobię w domku wkleję zdjęcia

beta 10:02, 07 lip 2014

zajawka wygląda obiecująco...poczekamy