Dobrze, że pozwoliliście mieć Kubie swoją własną grządkę ciekawe jak długo będzie go to bawiło... Mój na podszedł do takie propozycji bardzo realistycznie, znając siebie powiedział: "wiesz mama byłoby to bardzo fajne uczucie mieć własny kawałek ogrodu, ale myślę, że szybko zamieniłby się on w to co tu było zanim kupiliśmy tę działkę". Młody pomaga mi w ogrodzie z doskoku, ale zapowiedział, że we wakacje będzie mi pomagał 3 godziny tygodniowo w pieleniu, zbieraniu szyszek , podlewaniu... ale raczej nie dlatego że lubi ogród.... powiedział, że chce bym ja miała troszkę lżej i mogła czasem jemu poświęcić trochę czasu doceniam te jego troszkę egoistyczne podejście tym bardziej, że pracując razem w ogrodzie też spędzamy razem czas
Gosia Twój bodziszek siedzi w ziemi .Białe to chyba mi nie te przysłali bi widziałam u nich pełne a moje są pojedyńcze Jak znajdziesz czas to zapraszam po bodzicha Już jestem po remontach to i goście mili pozdrawiam i fajnie ze młody ogrodnik rosnie
Gosiaku obejrzałam zaległości ale widzę, że rządzisz w Kubusiowie bo wpisy na 20 skończone wrzuć kilka nowych fotek bo zapewne dużo się tam dzieje pozdrawiam wszystkich Was serdecznie a szczególnie Kubusia buziole
przebrnęłam przez oba kubusiowe wątki i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych planów, konsekwencji w realizaji i ogromu włożonej pracy!
Gratuluję, efekt jest niesamowity!
Pewnie macie piaszczystą skarpę że tak szybko Wam to idzie. Ale też na deszczyk pewnie czekasz nie raz jak na zbawienie.
Kubusiowa rabata świetna z nowymi dodatkami, prawdziwie się chłopak wciągnął w temat Ucałuj Kubusia ode mnie
A Twoja "starodawna żurawka" (piszę tak bo nie znam nazwy) jest świetna i cieszy nadal. Jedna sadzonka osiągnęła już odpowiednie rozmiary. Za rok będę ją dzieliła. Muszę stwierdzić że nie wszystkie żurawki są takie zadowalające na dłużej.
Witajcie Wróciliśmy z urlopu i w ogóle się odnaleźć nie mogę ....wszędzie głośno, kupa ludzi... no koszmar jakiś. Ja chyba się do miasta nie nadaję
Zdjęć mam troszkę, podzielę się nimi - a jakże Powiem Wam, że pogoda nam średnio dopisała... w sumie nic nie zrobiliśmy. Skarpa niewiele ruszona... no ale na pogodę nie mam wpływu niestety
Jak się troszkę obrobię w domku wkleję zdjęcia