Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kubusiowo II

Kubusiowo II

Tess 00:10, 30 lip 2013

Masakra, fakt. U mnie od upału "ugotowały się" hortensje ogrodowe.
Aniu Monte, dziękuję za chęci, ale idzie ten deszcz z burzą, a burzy nie chciałam
barbara_kraj... 00:48, 30 lip 2013

Wreszcie wilgoć czuję w powietrzu, wiatr się zerwał i niebo chwilami rozbłyska Idzie burza! Byle doszła!
monteverde 02:23, 30 lip 2013

kaisog1 napisał(a)
ANia deszcz miałaś??? O matko jak dobrze...... A w Wawie ukrop z nieba sie leje.... koszmar....
Tessi masakra nie???

Lalo do 2.10 i przechodziły mocne burze, raz walnęło porządnie w odgromnik na kościele to się cala chałupa zatrzęsłagaraż nam zalało pomimo pompy na jakieś 15 cm jak nie wyżej ale już się lepiej oddycha
zuza12 09:44, 30 lip 2013

Unas padało dwie noce z rzędu. Wszystkie roślinki uśmiechnięte a ja zmęczona i ziewająca, bo grzmoty budzą mnie co chwilę.
BEATA_S 16:04, 30 lip 2013

Gosiaczku, przyszłam Ci powiedzieć, że nim się obejrzysz będziesz miała wieeelki ogród . Zobaczysz

A jak Twoja stipa, duża już jest?

Pytam bo kupiłam jedną sadzonkę i podzieliłam na pół. I teraz to takie maleństwa mam. Kupiłam aby mieć nasionka na przyszły sezon. U nas stipa o zgrozo! kosztuje 16 zeta, mała sadzonka. Trochę dużo, nie ?

I jeszcze Ci powiem, że miskanty szaleją.... zaskoczyły mnie wielkością po roku, serio
kaisog1 21:05, 30 lip 2013

Madżenka no jak gdzie byłam w Kubusiowie na weekend I pierwszy raz był totalny relaks Chwasty sobie rosły a ja zażywałam kąpieli jeziornych

Tessi no ja wczoraj mało nie wykitowałam. Dzisiaj mam migrene od samego rana

Basia w wawie zaduch..... chmury ale nic z nich kapać nie chce

Ania podobno w Kubusiowie była od 2 do 5 rano okropna burza... były biało jak w dzień.... a padało tylko godzinkę...

Zuza to zazdroszczę deszczu

Beata ta moja stipa marna jakaś. Małe to to... wsadziłam do ziemi i zobaczymy ale nie wróżę jej dobrze.Za stipę 16 zeta to strasznie dużo.... ja dzisiaj widziałam po 10 i jak dla mnie to też za drogo. W końcu to jednoroczne...... A z miskantów cieszę się bardzo

malkul 22:29, 30 lip 2013

Małgorzatko -zajrzyj na priv
Marlenaa 22:52, 30 lip 2013

Ja dopiero zauważyłam nowy wątek, ale gapa ze mnie Gosiu i nie myśl sobie, że ja pierwszy raz w kubusiowie, po prostu mało kiedy ślad zostawiam ale poprzedni wątek uważnie śledziłam i ten również zamierzam Jestem pod ogromnym wrażeniem waszych poczynań. Pozdrawiam.
AniaK 18:55, 31 lip 2013

My na razie odpoczywamy od upałów, jeszcze dziś całe przedpołudnie padało, ale dość ciepło jest.
Ogród Ci rośnie, że hej, tak trzymaj, a poodpoczywać też trzeba
Pozdrawiam
Syla 20:55, 31 lip 2013

Fajnie , że udało Ci się odrobinkę odpocząć ..... na tym przecudnym uroczym prywatnym pomoście ...