Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz przydomowy ogródek

Nasz przydomowy ogródek

zbigniew_gazda 14:04, 27 mar 2011

Jesteśmy z Danusią w kontakcie i możliwe że to będzie w tygodniu po 3.04. Zapraszamy wszystkich chętnych do spotkania "na żywo" . Ale to będzie frajda !!! O konkretnym terminie powiadomimy.
isia33 14:24, 27 mar 2011

Czekam z niecierpliwością
hanka_andrus 14:50, 27 mar 2011

Zbyszku ,za zaproszenie dziękuję,ale......mimo szczerych chęci........ta odległość mnie rozwala!
Ale swoją akcję ,jałowiec" mam już za sobą,jałowca też nie mam.Te co się ostały ,muszą dobrze się sprężać,żebym ich nie puściła z dymem!Pozdrawiam uczestników zbiórki!
Powodzenia!
Danusza 14:54, 27 mar 2011

ja również Zbyszku dziękuję fajnie by było sie spotkać ,ale ja to mam jeszcze dalej niż Hania , trzeba czekać na okazję wizyty w naszych stronach
Gardenarium 16:03, 27 mar 2011

Zbuszku rozejrzymy się na mapie, kto ma najbliżej i wyślemy powiadomienia o terminie naszej akcji.
Dodajemy także kurs cięcia kantów trawnika i zobaczymy, co jeszcze Zbyszek specjalnie czeka na nas z cięciem konturów nowej rabaty

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 16:05, 27 mar 2011

Przypominam jeszcze, bo może nie wszyscy widzieli, jest konkurs wiosenny z nagrodami
szczegóły w forum na dole (lista działów forum). Szukajcie wiosennych zdjęć lub róbcie nowe

Instagram Ogrodowiska
aldona 12:06, 28 mar 2011

Jaka szkoda, że mieszkam tak daleko.Czekam na fotorelację z kursu cięcia kantów, u mnie wszystkie do poprawki.
Bozena 18:48, 28 mar 2011

Zbyszku , właśnie jestem po lekturze Twojego wątku i muszę przyznać że zrobiła na mnie wrażenie jego kolorystyka. Bardzo żywa i taka energetyzująca. Naprawdę aż sił przybywa.
Od tego roku zamierzam także wprowadzić czerwienie, purpury i pomarańcze do swojego ogrodu bo do tej pory miałam jedynie niebieskości, fiolety , biele, zielenie.....i coś za zimno się zrobiło.
Z niecierpliwością będę śledziła zdjęcia i Twoje poczynania ogrodowe w tym roku.
zbigniew_gazda 21:26, 28 mar 2011

Bożenko dziękuję. Podoba mi się jak w ogrodzie jest kolorowo .Co do planów to jak widziałaś planuję przeróbki rabat , wprowadzenie więcej iglaków ale o różnych kolorach , hortensje ,hosty , żurawki i te piękne krokusy , hiacynty ale jednoroczne dalej muszą być , pozostaną piwonie , stare hosty , irysy, róże .Ale jak to wszystko z sensem pożenić ? Tyle jest mądrych głów w Ogrodowisku że napewno pomogą.
Gardenarium 21:32, 28 mar 2011

Poradzimy na miejscu, będzie wesoło

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies