Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Juzia 20:02, 30 mar 2014

Marzenko Ty masz Kanzany??? Bo ja coś kojarzyłam, że Amanogawy? ale te ze zdjęć nie wyglądają jak Amanogawy...
Konstancja30 20:02, 30 mar 2014

Madżen nie musisz ćwiczyć ... jeszcze kilka minut temu byłam zdania, ze 2 dni weekendu do 5 dni pracy to mało fortunne rozwiązanie ale teraz sobie myslę, ze 3 dniowy weekend by Cię na amen zamęczył ... dzielna jesteś Madżen !!! a bukszpanik ... no bukszpanik jest taki mniam ...
AgnieszkaW 20:03, 30 mar 2014

Ślicznie już u Ciebie w ogrodzie. Gdzie wsadziłaś olbrzymka bukszpanowego?
ewa004 20:06, 30 mar 2014

Nie mam na mysli te czosnki które sadzi się jesienia .
Posadziłam je wszystkie w kupie ,i pomyslałam że mogłam je inaczej posadzić .
Ale jak nie można teraz to poczekam do jesieni

Sorki że zawracam Ci głowę ale odpowiedz mi jeszcze na wcześniejsze pytanie odnośnie nawozów ,bo nie zapisałam i nie wiem co dalej
Paulaa 20:06, 30 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Dlatego kocham magnolie i wiśnie ozdobne bo obsypują się kwiatami gdy wszystko inne bezlistne

i ja pokochałam i sobie magnolkę zakupiłam
Luki 20:07, 30 mar 2014

Stożek cudny i domyślam się jak było ciężko go wykopać, ja miałem problem z kulą o średnicy 1,4m, a taki stożek..... Do załatania będą idealne bukszpany z wiadomego źródła, wysokość na oko odpowiednia
Jak patrze na te wszystkie kwitnące drzewa to postanowiłem, że posadze tylko takie kwitnące wiosną.
Agnieszka_B 20:11, 30 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Chrząszcze latają.... mogą zmieniać lokalizację dowolnie....

No własnie! ja dzisiaj postanowiłam podzielić żurawki i znalazłam w nich kilka chrząszczy oczywiście zostały wyzbierane i usmiercone, ale przeciez za moment nastepne przylecą. Zastanawiam się czy nie wyrzucić tych żurawek
Agnieszka_B 20:13, 30 mar 2014

Marzena2007 napisał(a)

Na zwarty szpaler posadziłabym nawet co 30 , max 40 cm. Ja mam co 50 cm bo je kształtuję w kulki

Marzenko , dziękuje za odpowiedz w sprawie lawendy i za kolejna porcję zdjęć poprawiających nastrój

Bukszpanisko to prawdziwe panisko !
aga_szsz 20:14, 30 mar 2014

Bożeszzzz jaka tam pikna wiosna
I nas zaledwie wszystko niemrawo wyłazi...opóźnione w rozwoju
Enya73 20:25, 30 mar 2014

Ekstra, jestem zachwycona tym radosnym wybuchem wiosennych kolorów w Twoim ogrodzie

Stożek wymiata, pobiłaś mój rekord, ja też 2 sezony temu przytargałam 2 takie potwory z ogrodu mojego informatyka i dałam im nowe życie, ale aż tak wielkie nie były. Dobrze się przyjęły, tak więc trzymam kciuki, żeby u Ciebie też mu dobrze było U takiej troskliwej ogrodniczki to pewne jak w banku

Pozdrawiam serdecznie