Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Mala_Mi 18:29, 10 kwi 2014

Wszyściutko poczytane i pooglądane...
Runianka out.. nawet jestem za ...
Amazon i moje serce podbiła
Stożek to faktycznie Mont Everest.. czyli Czomolungma... a przynajmniej drugi pod względem wielkości czyli K2.
Miejsce na kanapie doczytałam... mam zarezerwowane.. buziak wielki.. mogę cupnąć i na schodku....
Już zaoferowałam się córkę szwagierki nawet odwieźć do Wrocławia... każdy pretekst na wycieczkę w tym kierunku jest wskazany i pożądany

Nikita 18:41, 10 kwi 2014

Przebrepciłam Marzenko stożek zakomplementować...na prawdę śliczny.
Buziaki zostawiam
Konstancja30 18:45, 10 kwi 2014

Mala_Mi napisał(a)
Wszyściutko poczytane i pooglądane...
Runianka out.. nawet jestem za ...
Amazon i moje serce podbiła
Stożek to faktycznie Mont Everest.. czyli Czomolungma... a przynajmniej drugi pod względem wielkości czyli K2.
Miejsce na kanapie doczytałam... mam zarezerwowane.. buziak wielki.. mogę cupnąć i na schodku....
Już zaoferowałam się córkę szwagierki nawet odwieźć do Wrocławia... każdy pretekst na wycieczkę w tym kierunku jest wskazany i pożądany

Anka i nawet nie próbuj mi wmówić, że z Rzeszowa do Wrocławia nie jedzie się przez Kielce !!! ... ja mam mapę w małym paluszku i fiem ... Ty też ... obie wiemy ... ... uważam za załatwione
Konstancja30 18:51, 10 kwi 2014

Marzena2007 napisał(a)

Kasiu ciekawa zatem jestem jaki będzie wynik eksperymentu z ciecia kostrzewy. Bo zamówiłam 40 szt na front przed płotem... Przecież ja tego nie będę czesać tylko za rok wytne w 15 min...

Madżen ja moją wycięłam w momencie kwitnienia i nie zaszkodziło ... znalazłam też o kostrzewie tu - brzmi sensownie http://zojalitwin.wordpress.com/2014/01/09/kostrzewa-popielatasina/

40 sztuk ... zwariowałaś ... jak nic zwariowałaś ... Madżenka przecież za każdy zakup poniżej pięćdziesięciu kara musi być ... przemyśl to ... koniecznie ...

naoglądałam się ostatnio kostrzewy na pinsie i jestem szoknięta ... zaczynają mi się podobać z niej dywany ... dziwne bo mi się nie podobały ... światu chyba potrzebny odwyk pinsowy ... a przynajmniej tej części reprezentowanej przeze mnie ...
malkul 19:45, 10 kwi 2014

Marzenka mam prośbę - pokaz prosze jak wygląda obecnie twoja hortensja Incrediball. ,
Jak ja tniesz po zimie?
ewa004 20:09, 10 kwi 2014

Marzenko jak już Iza jest szoknięta (skąd ona wymyśla te słowa ),to przemyśl czy 40 sztuk to nie za mało
Mala_Mi 20:49, 10 kwi 2014

Madżen.... ze 20 kostrzew byś miała ode mnie.. a tak wyciepałam.. ....
Gabisia 21:39, 10 kwi 2014

malkul napisał(a)
Marzenka mam prośbę - pokaz prosze jak wygląda obecnie twoja hortensja Incrediball. ,
Jak ja tniesz po zimie?

Wtrącę się, gdyż, ponieważ widziałam niedawno.
Madżen tnie ją bezlitośnie, vide - nisko
Madzenka 22:43, 10 kwi 2014

Ups jestem padnięta... 600 km w jeden dzień w deszczu i 3 godzinne maskarycznie trudne spotkanie... Jutro rano wrócę do was z energią...

Iza z 40 kostrzew za rok będzie 80 bo podzielę, ma byc dywan z kostrzewy w szarym żwirku z akcentem zieleni z kosdrzewiny i niebieskiego z Twojej lawendy ... Na tle szarych gabionów i szarego płotu...
Mala Mi nie myśl tylko przywież kuzynkę
malkul tnę masakrycznie nisko , niemal jak inni anabell, w sobotę zrobię fotkę

W ciemnościach po powrocie widzialam, ze tulipany exotic emparor rozkwitly i wyglądają całkiem calkiem
Optarzność czuwałam stoźek i buki porządnie przez deszcz podlane i ema z opuchlakami równiez.... Muszę wykonac oprysk na grzyba i nie moge polać nicieni... Chyba teraz wykonam zabieg a nicienie dopiero za tydzień?
Milka 06:04, 11 kwi 2014

Marzenko, dobrze, ze masz ogrod, bo ta praca wysysa siły...najważniejsze, ze dalas radę
Stozek podziwiam, doskonałe miejsce, ale głownie czekam na start ambrowcow i bukow, ale będzie czad
Kostrzewy sa fajne, bedziesz miec sporo robotki, ale dla końcowego efektu warto
Miłego dzio ka