Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madzenka 19:09, 23 cze 2014

Sonka napisał(a)
Marzenko, miniaturowe hortensje są, ale nie wiem czy u nas w kraju są dostępne, moja córcia takie ma, ale ona mieszka na zachodzie.

A ja głupia myślałam, źe jeśli kupuję malutkie to takie już będą nie ma tego złego, będę miała pełno białych hortensji ogrodowych wybrawiających się potem na pistacjowo. Uwielbiam przekwitające hortensje ogrodowe

Ide na ogród zrelaksować się po nudnym dniu w samochodzie i na szkoleniu.
makkasia 19:27, 23 cze 2014

Madżen zwariowałam zamówiłam Gospel, Ascot i Larissę dla siebie i trzy Larissy dla ogrodu, w którym pomagam Już nie mogę się doczekać bo już wiem, gdzie je posadzę ściskam mocno
acha ZA MAŁO FOTEK !!!
malgorzata_s... 19:56, 23 cze 2014

Marzenko rozumiem twoją pomyłkęJa wiele roślin kupiłam myśląc że to miniatury Ostróżkę np. taka śliczna malusia była No i hortki też myślałam że to miniaturki Buziam
Robaczek 20:36, 23 cze 2014

Madżen,
Napisz co chcesz sadzić to pomożemy skomponować
Wprawdzie Luciano na Forum nie zagląda, ale są rosomanes
Mala_Mi 20:42, 23 cze 2014

Sprawdzam ile mam zaległosci na ulubionych watkach... od 1391.... może jakie streszczenie do 1426...
Juzia 21:23, 23 cze 2014

Marzena2007 napisał(a)

Juzia a Ty się poturlaj z Tosią po swoim trawniczku

Ale u Ciebie lepsze widoki!!!
tusiawka 22:02, 23 cze 2014

Jestem u Ciebie prawie codziennie i podobnie jak inni oglądam zdjęcia po kilka razy. Ogród zachwyca niezależnie od pory roku.
Madzenka 22:22, 23 cze 2014

makkasia napisał(a)
Madżen zwariowałam zamówiłam Gospel, Ascot i Larissę dla siebie i trzy Larissy dla ogrodu, w którym pomagam Już nie mogę się doczekać bo już wiem, gdzie je posadzę ściskam mocno
acha ZA MAŁO FOTEK !!!

Jutro przychodzą moje trzy różyczki. Koniec teraz kupowania!! Ja sie musze powstrzymywać bo normalnie mozna oszaleć. Róże są tak subtelne.
Gospel już u mnie rośnie i ma pierwszy pąk a Ascot jutro do mnie dotrze. Larrissy nie mam ale oglądałam tę pieknotkę u Noemi.
Madzenka 22:23, 23 cze 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Marzenko rozumiem twoją pomyłkęJa wiele roślin kupiłam myśląc że to miniatury Ostróżkę np. taka śliczna malusia była No i hortki też myślałam że to miniaturki Buziam

Z hortkami to nie ma problemu bo i tak prędzej czy pózniej ogrodowe wymarzna albo zbrzydną. Sadzę teraz biale albo bladorózowe, ciekawe jakie będą z gruntu.
Madzenka 22:28, 23 cze 2014

Robaczek napisał(a)
Madżen,
Napisz co chcesz sadzić to pomożemy skomponować
Wprawdzie Luciano na Forum nie zagląda, ale są rosomanes

Kasieńko, czy Ty mozesz się do nas przeprowadzić ? Bo ja dostaje pomieszania zmysłów skacząć na Twoj wątek i AnnyAn a jeszcze tyle innych pieknych wątków różanych. U nas tak miło, fajnie, tyle przyjaznych osob

Jutro gdy przyjdą różyczki obfocę miejsca gdzie chcę je posadzić.... Jeśli zdązę przed zmrokiem wrocić Poznania... Wiec może od razu umowmy się na srode....???

Dobrze, źe jesteście rosomanes rozpracuje sobie Wasze najpiekniejsze różyczki i będę zamaiwać jesienia... Na razie nie ogarniam tcyh wszystkich pieknotek. Ja nie wiem czy mnie tak róże fascynują, czy Wasza miłosć do roż? Jak mozna mieć tyle krzewow w ogrodzie Robaczku, no jak? Jak żyć, gdzie miłosierdzie