Olu - ja lubię bardzo te rabaty bukszpanowo- trawiaste. Chyba to wynika z tego, że przez caly rok są piękne.
Iza - rewolucje bendą

Masz to u mnie jak banku. Nie przywyczajaj się do wygladu żadnej z rabat. Mam Anulkowe biale dzioby rownie z w moim ogrodzie i liczę że się szybko rozrosną
Danusiu ja uważnie słucham kaźdej Twojej rady, nawet rzuconej mimochodem
Toejści u mnie niemal nie widać, miałam nadzieję, że za rok poszaleje ale skoro trzeba się z nią rozsatać to tak będzie
Łosiu - chyba zostawię część carexów. Ale troszkę je przerzedzę. Sama nie wiem, jesienią je chyba wykopie, Mam jeszcze chwile na myślenie. Jerzminaka.... Jak ja moge jej nie mieć? No jak?
Danutka - ta roślinka to rodgersja kasztanowcolistna. Jest piekna ale ma kilka ale.... Gdy jest palące słońce to w jeden dzień przypala jej liście.... Przymrozki majowe ją zabijaja i potem trzeba czekać aż się zregeneruje. Dlatego warto ją sadzić w cienistych i zacisznych miejscach a wtedy pokaże swą urodę. Trawek szukam wszędzie u nas również nie jest o nie tak łatwo. Warto odwiedzać kiermasze ogrodnicze i targi oraz obi.....
Ania Kulka - ja odpoczywam, wczoraj troszke poszlalam po wątkach ale dzisiaj znów zniknę na dlugo

Widzialam Twój raj, zachwycił mnie.
Milka - graby w tym roku zaczęły wreszcie przyrastać, to fastigaty więc takie skore do wzrostu nie były. Za domem stożki dopiero w trzecim roku ostro ruszyły.
Bogdzia - rewolucję sie chyba nie skończą bo mam mały ogród a lista chciejstw bardzo duża. Na dodatek uwielbiam zmiany
Rench - nie dziekuję, wypoczywam