Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Monic 21:43, 01 sty 2015

Marzenko, z zachwytem obejrzałam fotki Twojego ogrodu str.1942, w szczególności te wiosenne! Cudnie!
agniecha973 22:56, 01 sty 2015

My też dziś sezon narciarski zaczęliśmy. Trzeba korzystać póki choć trochę śniegu w okolicy. Na ten tydzień zapowiadają w górach duże opady, prawie codziennie, więc może jeszcze kilka razy się uda. Za chwilę u nas ferie.
U nasz dziś najmłodszy wywinął numer. Wysiadamy z samochodu, ubieramy się, a on kurtki nie ma. Wyszedł z domu w polarku, wsiadł do samochodu i nie wziął kurtki. Dopiero na miejscu się kapnął.
alinak 23:49, 01 sty 2015

Marzena wszystkiego Naj w nowym roku .Pogoda tak jak napisałaś płata nam figle ,że hej . ale o dziwo przewidziałam to ...i daliśmy sobie czadu we wtorekod rana do południa i Sylwestra też aż do 14 od rana .
jak dzisiaj zobaczyłam rano deszcz to o mało się nie rozpłakałam ,bo obiecałam szwagierce że będę ją uczyć ...masz babo placek ...znowu u nas szaro .
mam nadzieję że to spotkanie w lutym wypali . wpadaj na wątek obczaiłam parę hoteli
Pszczelarnia 10:45, 02 sty 2015

.
ewa004 10:55, 02 sty 2015

Buziaczki w tym Nowym Roku zostawiam
monteverde 11:13, 02 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)
Witajcie ponownie w Nowym Roku

O spaleniu świątecznych kalorii nie ma mowy, musiałabym jeżdzić przez caly tydzien 24 h na dobę

Mam nadzieję powtórzyć jeszcze w nastepne wolne dni, aczkolwiek pogoda plata figle, odwilż na calego.... Ale gdy pomyślę, że rok temu w Sudetech nie było w ogóle warunkow do jazdy to nie ma co narzekac

I mówcie co chcecie ale wszelkie prognozy wskazują, ze w zachodniej Polsce wiosna w lutym będzie pełną gebą

Może być w lutym tylko żeby w kwietniu nie przymroziło najlepszego Marzenko
Bogdzia 12:36, 02 sty 2015

Marzenko spełnienia zamierzeń których nigdy Ci nie brakuje i wszystkiego najlepszego.
Pola 17:20, 02 sty 2015

Marzenko, w nowym roku wszystkiego co najlepsze, niech Ci się wiedzie na wszystkich frontach
Madzenka 00:02, 03 sty 2015

Witajcie Moje Drogie aż dziw, że żadnego chlopaka dzisiaj u mnie nie było

Dziekuje za serdeczne życzenia i rewanżuję się równie dobrymi !
Madzenka 00:05, 03 sty 2015

agniecha973 napisał(a)
My też dziś sezon narciarski zaczęliśmy. Trzeba korzystać póki choć trochę śniegu w okolicy. Na ten tydzień zapowiadają w górach duże opady, prawie codziennie, więc może jeszcze kilka razy się uda. Za chwilę u nas ferie.
U nasz dziś najmłodszy wywinął numer. Wysiadamy z samochodu, ubieramy się, a on kurtki nie ma. Wyszedł z domu w polarku, wsiadł do samochodu i nie wziął kurtki. Dopiero na miejscu się kapnął.

I co zrobiliście? Dał radę jeździć? Nam sie czasami zdarzy pojechać bez rękawic.... gogli... Jakos mozna sobie poradzic, ale bez kurtki jeszcze mi sie nie zdarzylo...
Mam nadzieję, że deszcz na nizinach zmieni się na śnieg w górach i troszkę w tym roku pojeżdzimy. Nie ma być mrożnie ale ma być mokro, zatem jest szansa na sezon.