Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

baraga1904 12:50, 03 sty 2015

Marzena2007 napisał(a)

twojapogada.pl na podstawie prognoz amerykańskich wiosna już w lutym, marzec bardzo ciepły i niespodzianki w kwietniu...

...a....doczytałam....szkoda wiosny tzn kwietnia i maja, wszystko kwitnie a tu klops pogodowy...oby się nie sprawdziło
Konstancja30 13:19, 03 sty 2015

róże ze stipą w ostatnim sezonie łączyła Anula ... ale chyba ktoś jeszcze ... efekt mi sie bardzo podobał ... ...

Madżenka kombinacje trawkowe odczytałam i zapisałam w annałach bo to się na bank sprawdzi ... znaczy u mnie siem sprawdzi jak zgapię oczywiście

samych szczęśliwych i zdrowych dni ... i z ogrodniczkowaniem dla przyjemności buziak
Margarete 16:17, 03 sty 2015

Ja też byłam ale bez wpisów
Bogdzia 16:18, 03 sty 2015

W Wirtualnej dziś piszą że zimy już nie będzie , przynajmniej takiej większej., więc w lutym krokusy murowane co mnie bardzo cieszy. Zdrówka i pomyślności w Nowym Roku.
tusiawka 17:30, 03 sty 2015

U mnie były też róże w stipach. Pierwszy rok, więc mało okazałe, ale były i nadal zostaną, bo mi się to połączenie bardzo podoba.

Pierwsze krokusy miałam w listopadzie, teraz są już całkiem spore, ale kwiatów na razie nie widać. Wylazły właściwie wszystkie cebulowe poza tulipanami. Mam nadzieję, że zaraz też się pojawią, bo boję się, że w tym deszczu zgniły.

Pozdrawiam w Nowym Roku.
Ewik 17:37, 03 sty 2015

Metamorfoza rabaty super a na zmiany trawkowo-różane nie mogę sie juz doczekać
ana_art 18:31, 03 sty 2015

Bogdzia napisał(a)
W Wirtualnej dziś piszą że zimy już nie będzie , przynajmniej takiej większej., więc w lutym krokusy murowane co mnie bardzo cieszy. Zdrówka i pomyślności w Nowym Roku.
i niech tylko się nie spełni
gusiarz 18:35, 03 sty 2015

Madżen stipa w różach - jestem za!!! U mnie również taki plan... w sumie od ubiegłego roku. Ale ja fszystko w żółwim tempie robię... więc może w tym roku wypali . Po tym, jak śnieg się stopił, znów podziwiam falującą na wietrze stipę wśród buksików. Jutro obfocię bo w słoneczku pięknie połyskuje... (jak będzie słonecznie )
Na mojej różance posadziłam kilka FC plus bardziej wewnątrz będzie stipa - bo ona troszkę wyższa... Trawy jesienią i zimą robią dobrą robotę ... zresztą wiosną i latem też
jazzy 19:12, 03 sty 2015

Szczęśliwego Nowego Roku!
Madzenka 19:31, 03 sty 2015

lojalna_ napisał(a)
Teraz pogoda jest super ale nie zapominajcie, ze zapowiadali za kilka dni -12 wiec trzeba sie pilnowac no i ogrodu u mnie owda jeszczze nie była zabezpieczona do wczoraj .. Hihi co prawda tylko kranik na zewnatrz ale zawsze ...

Cudnie cudnie ......sie oglada

U mnie niezapowiadają takich duzych mrozów, ale okopczykowałam jeszcze kilka sadzonych póznym latem rożyczek. Szkoda byłoby moich ksieżniczek zwlaszcza że budzą sie juz ....