Znam artemis z widzenia wiele zdjeć na róznych forach tej pieknej rózy widzialam ale .... No włśnie ma coś takiego w ksztalcie kwiata, że mnie nie pociąga. A Claire Austin rzadko widuje i jestem jej ciekawa
Wiosną dokupię chyba jeszcze Jude the Obscure i Glamis Castle... Ale byc może dopiero za rok. Prawdopodobnie powstanie rabata budyniowa, niekoniecznie biała.. Ale muszę się rozstać z Golden Celebration... Teściowa sie ucieszy... Ale pozwolę GC pocieszyć moje oczy jeszcz przez rok, gdy ksztalt rabaty powstanie w mojej głowie...
Bawaria dzisiaj ciepla +18, +20 stopni...wiatrzycho kokardki urywa...
Jezeli jeszcze raz przeczytam u Ciebie o wywolywaniu wiosny, to osobiscie przywioze Ci caly Alpejski snieg. Houk.
W Garmi rekordy ciepla a we Wloskich Alpach cieplej niż w Hiszpani. Wszytsko wiem, na bieżaco z prgnozą jestem.
Niech no śnieg będzie w Alpach bo za dwa tygodnie hulaj duszo
Rozdziawiłam się jak to przeczytałam
zazroszczę planowania i konsekwencji w działaniu...
poza tym zastanawiam się gdzie te platany i duuuuuużo traw posadzisz???
Odnośnie piwoni, lecę szukać, co żeś napisała bo ja też nastawiam się ich duuuuuży zakup, w kolorze.... oczywiście białym , z nimi raczej nie ma problemu, tak jak z perovskią...
Marzenko, tak mnie nastraszyłaś wiosną w styczniu, ze dziś zrobiłam obchód ogrodu. Nie ma co focić, wszystko śpi snem zimowym. Tylko krokusy wystawiły czubki głów, żeby zobaczyć, czy już wiosna i czy mają startować. Zapowiedziałam im, ze mają poczekać do marca. Żeby tak normalnie było