Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

malgorzata_s... 20:09, 02 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Małgosiu życzę startu, potem już samo polecie . Przede wszystkim polecam zacząć od diety

Bożenka ma rację z tą dietą Postaram się jednak ograniczyć przy pomocy strażników w postaci eMa
i dzieci. Mają nakaz zjadania wszystkiego wcześniej niż ja zdążę Dzięki za motywację. Zaczynam od jutra
AgnieszkaW 20:17, 02 lut 2014

Zaległości poczytałam (głównie o diecie i o wiosennym pryskaniu na choroby grzybowe), wszystkie informacje cenne. Pozdrawiam Marzenko
ana_art 20:21, 02 lut 2014

a miedzianem pryskasz przy jakich temperaturach?
Milka 20:25, 02 lut 2014

Bogdzia napisał(a)

to Małgosia a i ja myślałyśmy ze cwiczenia wystarczą i jak się Gosia już na nie zdecydowała to wyskakujesz z dietą? Ona lubi piec , dieta dla niej chyba nie do przyjęcia, dla mnie też.Pozdrówka.

Dieta jest iluzoryczna, chyba wszyscy o tym wiemy
Tak naprawdę, to ; geny; rodzaj pracy; sposób żywienia; miejsce zamieszkania; i chyba na ostatnim miejscu super aktywność, bo grawitacji jeszcze nikt nie przeskoczył
agam 20:31, 02 lut 2014

Melduję że pierwszy raz dzisiaj rano skalpel zrobiłam Myślałam że luzik będzie bo biegam od czasu do czasu i w zeszłym roku nawet w zawodach na 10 i 15km brałam udział, nie napiszę z jakimi czasami ukończyłam te biegi bo wstyd, ale przebiegłam. A wracając do ćwiczeń to już teraz mam zakwasy na udach i tyłku, więc działa na 100%.
A z tą dietą to prawda, same ćwiczenia nic nie dadzą trzeba przestać żreć i tyle .
Pola 20:31, 02 lut 2014

irena_milek napisał(a)

Dieta jest iluzoryczna, chyba wszyscy o tym wiemy
Tak naprawdę, to ; geny; rodzaj pracy; sposób żywienia; miejsce zamieszkania; i chyba na ostatnim miejscu super aktywność, bo grawitacji jeszcze nikt nie przeskoczył

Zgadzam się z Irenką, jeszcze do tego dochodzę prawidłowo działające hormony....
Milka 20:32, 02 lut 2014

Pola napisał(a)

Zgadzam się z Irenką, jeszcze do tego dochodzę prawidłowo działające hormony....

Polu, dobrze, że czuwasz, bez hormonów, to plajta
ana_art 20:36, 02 lut 2014

może nie tyle przestać żreć, co odżywiać się racjonalnie
znalazłam fajnego bloga ze zdrowym odżywianiem, dzisiaj robiłam roladki schabowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w białym sosie, pycha, 2 roladki to 260 kalorii, jeden schabowy w panierce 420...
agam 20:43, 02 lut 2014

ana_art napisał(a)
może nie tyle przestać żreć, co odżywiać się racjonalnie
znalazłam fajnego bloga ze zdrowym odżywianiem, dzisiaj robiłam roladki schabowe ze szpinakiem i suszonymi pomidorami w białym sosie, pycha, 2 roladki to 260 kalorii, jeden schabowy w panierce 420...

Z tym racjonalnym odżywianiem to różnie bywa, przynajmniej u mnie. A posiadanie dzieci i eMa lubiącego serki, winko itd. wcale nie pomaga
Magda70 20:44, 02 lut 2014

głodna się zrobiłam