Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Margarete 17:12, 17 lut 2014

Marzena2007 napisał(a)

Gdyby zapowiadano w nocy mrozy powyżej -3-5 schowaj w nocy do garaźu. W tę i we wtę

Póki co mam inny patent żeby z nimi nie latac to postawiłam je pod oknem kuchennym, w takim zagłebieniu przy murze, tam jest zawsze najzaciszniej i ciepluchno, zawinłeam od spodu i z boków agrowłóknina i rano przed praca odkrywam a wieczorem przykrywam bo u nas nocą cały czas w okolicy zera, minus 1,5 max . Pokazywałam dziewczynom jak były u mnie w sobote to tez sie dziwiły że dopusciłam aby takie dziwaczki w garazu mi wyrosły, juz sie powolutku zmieniają jesli chodzi o kolor, mam nadzieje ze sie uda......
ka1sia 17:13, 17 lut 2014

Pozdrowionka Marzenko, Ty wulkanie energii buziam mocno, no i nadrabiam zaległości, żeby mi nic ważnego nie umknęło
Margarete 17:36, 17 lut 2014

Cały czas próbuje nadrobić te wpisy u ciebie ......a czytam dokładnie bo ciekawe rzeczy dla mnie - poczatkujacego ogrodnika piszecie..........chyba musze to wszystko w jakims zeszycie zapisywac albo jakis folder mądrych porad załozyc........to ciąc, tego nie ciąć.........dla mnie do tej pory powojnik to był powojnik a hortensja to hortensja i tyle ( chociaz o hortensjach juz sie nauczyłam... w ub roku co i jak z nimi robic i z którymi jak postepować)
Jeszcze mi 20 stron do nadrobienia zostało.....................
Spadam na razie !
Madzenka 18:16, 17 lut 2014

Margarete napisał(a)

Póki co mam inny patent żeby z nimi nie latac to postawiłam je pod oknem kuchennym, w takim zagłebieniu przy murze, tam jest zawsze najzaciszniej i ciepluchno, zawinłeam od spodu i z boków agrowłóknina i rano przed praca odkrywam a wieczorem przykrywam bo u nas nocą cały czas w okolicy zera, minus 1,5 max . Pokazywałam dziewczynom jak były u mnie w sobote to tez sie dziwiły że dopusciłam aby takie dziwaczki w garazu mi wyrosły, juz sie powolutku zmieniają jesli chodzi o kolor, mam nadzieje ze sie uda......

Maragaret u mnie najcieplej tam gdzie stoją ciemierniki, pomiędzy domem a garażem i pod wiatą. Na tarsie kuchennym, wciąż nie zadaszonym, wygwizdów
Uroda ozdób polega na tym, źe cieszą moje oczy nawet wieczorem , przez szybę w drzwiach. Najwyżej kupie nowe na giełdzie
Agnieszka_B 19:19, 17 lut 2014

uff, nadrobilam całą masę stron jednak mimo wszystko budzi się we mnie niepokoj o powrót zimy. Bardzo lubie jak piszesz o planach na weekend

i pozdrawiam
Ewa 19:22, 17 lut 2014

Marzenko już Ci pisałam, że nie ogarniam Twojego wątku.......?

Jak Ty to robisz, że jesteś wszędzie i robota Ci sie pali w rękach
Lubie jak piszesz w punktach co zrobiłaś i co planujesz zrobić.
Hihihi mam gotowy plan dla siebie i swojego osobistego ogrodnika
Madzenka 19:24, 17 lut 2014

Informuję, że wiosna u nas na całego. Piekne slońce, temperatura iście wiosenna.
Dlatego piszę list do Mikołaja imieniowego - ja kcem takie palenisko jak Gabisia
Gabisia napisał(a)
Chciałabym się bardzo lubieżnie pochwalić moim tegorocznym walentynkowym prezentem

Pola 19:28, 17 lut 2014

Hej melduję że ja tyż kcem takie cudo już w zeszłym roku lukałam i nic mi nie pasowało....palenisko cudne
AgnieszkaW 19:28, 17 lut 2014

A imieninowy Mikołaj to już widział? Jeśli nie, to trzeba mu "podrzucić" inspirację, coby się zanadto nie głowił nad prezentem...
Ewa 19:29, 17 lut 2014

Ała! ... ..... jakie pikne !!!
Ja tez chcem