Są różnice pomiędzy starszą wersją a nowszą. Mam obie wersje. To fakt. Nowsza wersja jest lepsza w wizualizacji i lepsza jakość lecz rośliny chyba lepiej wyglądały w starszej wersji.
No proszę aktywacja udana Super Franiu! teraz wstaw proszę zdjęcia z twego ogrodu Pokaż wiecej rabat ,roslin ,zaprezentuj ciekawe i te które nie polecasz ,opisz je i nazwij bo wiele osób nie zna ich nazw . Zabawa w projektowanie urocza ,ale ja wolę patrzeć na twój ogród, bo jest żywy, prawdziwy i zawsze mozna coś podejrzeć,dostrzec ,zapytać, a ty przeciez nie odmówisz pomocy W oczekiwaniu posyłam sympatyczny usmieszek
U mnie tak samo słońce swieci trzeci dzien pod rząd i naprawdę jest ciepło Jesli bedzie tak do soboty to zobacze czy da się juz kopać może uda sie cos zrobic .Wszystkim nam juz tęskno do wiosny Franiu
Witaj, obudziłeś się już z zimowego snu Też tęsknię za takimi widokami, wszyscy na tę upragnioną wiosenkę czekamy, a my w szczególności na rozwijające się liście klonów japońskich klonofobia u Ciebie jest silna, nawet silniejsza od mojej
Kiedyś przeglądając strony internetowe natrafiłem na ogród z inspiracjami ogrodów japońskich .Stworzyli go dwoje starszych ludzi będących już na emeryturze. Prawdopodobnie ten ogród znajduje się w zachodniej części Niemiec ale głowy nie dam, Jak go zobaczyłem to urzekł mnie bez reszty. To tylko fragment tego co zobaczyłem .