Witaj Franko, klony od zawsze mi się podobały, wszędzie się za nimi oglądam, u Ciebie są fantastyczne.
Na początku pokazywałeś klona nn, czy go już rozszyfrowałeś? Przypomina mi z liści mojego klona okrągłolistnego. Pozdrawiam
Cześc Franiu gdzie się podziewasz ?Niebo podlało ci dzisiaj ogród mnie podlało i nawet troszkę szkód narobiło ale czuje już zapach wiosny .Pozdrowienia serdeczne zostawiam
Witam Bez tylko lekko koryguję, ale zauważyłem że trzeba go formować już od młodości wtedy lepiej się rozkrzewia i ma lepszy wygląd a tak mało przycinany dziczeje i traci na atrakcyjności. Pozdrawiam,
Jeżeli to on to napisz mi proszę jak on sobie radzi u Ciebie. Ja mam go posadzonego w pełnym słońcu i trochę cierpi z tego powodu. Zastanawiam się czy go przesadzić czy czekać aż się lepiej zakorzeni.
Witam. U mnie też rośnie na pełnym słońcu. Nie musisz go przesadzać tylko pilnować aby każdej wiosny już z końcem lutego lub początek marca w zależności jaka zima, lekko przyciąć mu pędy żeby się rozkrzewiał i nie miał zbyt wybujałe pędy .Ja go trochę zaniedbałem bo też nie wiedziałem. A okazuje się że większość drzew i krzewów trzeba już we wczesnym stadium przycinać i wtedy są gęste, żywotne i mają ładny pokrój. Pozdrawiam.