Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród to moje hobby

Ogród to moje hobby

BarbaraM 07:56, 06 mar 2014

A,sorry
Racemosa przecież czyli koralowy. Racja.
laurowisnia 10:04, 06 mar 2014

Witaj Franko, klony od zawsze mi się podobały, wszędzie się za nimi oglądam, u Ciebie są fantastyczne.
Na początku pokazywałeś klona nn, czy go już rozszyfrowałeś? Przypomina mi z liści mojego klona okrągłolistnego. Pozdrawiam
FrancoPolo 13:58, 06 mar 2014

laurowisnia napisał(a)
Witaj Franko, klony od zawsze mi się podobały, wszędzie się za nimi oglądam, u Ciebie są fantastyczne.
Na początku pokazywałeś klona nn, czy go już rozszyfrowałeś? Przypomina mi z liści mojego klona okrągłolistnego. Pozdrawiam
Witam.Tak ten klon to ACER CIRCINATUM -KLON OKRĄGŁOLISTNY.
Ewik 20:33, 15 mar 2014

Wow, poprostu cudnie ...
dajana 17:58, 16 mar 2014

Cześc Franiu gdzie się podziewasz ?Niebo podlało ci dzisiaj ogród mnie podlało i nawet troszkę szkód narobiło ale czuje już zapach wiosny .Pozdrowienia serdeczne zostawiam
monteverde 22:30, 16 mar 2014

Bardzo kolorowy ogród czy ten bez koralowy przycinasz czy on tak powoli rośnie? pozdrawiam
FrancoPolo 22:49, 16 mar 2014

monteverde napisał(a)
Bardzo kolorowy ogród czy ten bez koralowy przycinasz czy on tak powoli rośnie? pozdrawiam
Witam Bez tylko lekko koryguję, ale zauważyłem że trzeba go formować już od młodości wtedy lepiej się rozkrzewia i ma lepszy wygląd a tak mało przycinany dziczeje i traci na atrakcyjności. Pozdrawiam,
FrancoPolo 00:00, 17 mar 2014

dajana napisał(a)
Cześc Franiu gdzie się podziewasz ?Niebo podlało ci dzisiaj ogród mnie podlało i nawet troszkę szkód narobiło ale czuje już zapach wiosny .Pozdrowienia serdeczne zostawiam
Witaj Danusiu. Pojawiam się i znikam.
laurowisnia 10:00, 17 mar 2014

FrancoPolo napisał(a)
Witam.Tak ten klon to ACER CIRCINATUM -KLON OKRĄGŁOLISTNY.

Jeżeli to on to napisz mi proszę jak on sobie radzi u Ciebie. Ja mam go posadzonego w pełnym słońcu i trochę cierpi z tego powodu. Zastanawiam się czy go przesadzić czy czekać aż się lepiej zakorzeni.
FrancoPolo 16:37, 17 mar 2014

laurowisnia napisał(a)

Jeżeli to on to napisz mi proszę jak on sobie radzi u Ciebie. Ja mam go posadzonego w pełnym słońcu i trochę cierpi z tego powodu. Zastanawiam się czy go przesadzić czy czekać aż się lepiej zakorzeni.
Witam. U mnie też rośnie na pełnym słońcu. Nie musisz go przesadzać tylko pilnować aby każdej wiosny już z końcem lutego lub początek marca w zależności jaka zima, lekko przyciąć mu pędy żeby się rozkrzewiał i nie miał zbyt wybujałe pędy .Ja go trochę zaniedbałem bo też nie wiedziałem. A okazuje się że większość drzew i krzewów trzeba już we wczesnym stadium przycinać i wtedy są gęste, żywotne i mają ładny pokrój. Pozdrawiam.