Agania
21:55, 08 lis 2013

Pięknie formujesz i kształtujesz swoje klony, a te w donicach cudownie się prezentują, każdy jest osobliwy i elegancki jak Twój ogród
dużo mówią o Tobie i odzwierciedlają Twoją pasję i zamiłowanie do sztuki tworzenia bonsai
- gratuluję sadzonek i pierwszych młodziaków
Moją miłość do klonów japońskich miałam w sobie od zawsze, ale ja wolę formy naturalne i swobodne,
i na dodatek kwiatkowa jestem, jak każda baba, więc czasu mi brakuje, na sztukę bonsai, mam tylko książkę, ale mam
moje klony dopiero wiosną poddaję lekkiej korekcie po zimie i latem wycinam te bicze, jak je nazyzwasz
ale dobrze, że zwróciłes na to uwagę, bo Beni Maiko za bardzo chabeźny się zrobił
Moim marzeniem jest jeszcze zdobycie klona palmowego Mikawa Yatsubusa, ale nie wiem, gdzie mogłabym zdobyć takie cudeńko, jest bardzo oryginalny jak, żaden inny klon, jak dla mnie
Ciekawa jestem, czy kiedykolwiek się z nim spotkałeś, ja mam tylko jego zdjęcie, pokazuję w moim wątku, zapraszam

- gratuluję sadzonek i pierwszych młodziaków

Moją miłość do klonów japońskich miałam w sobie od zawsze, ale ja wolę formy naturalne i swobodne,
i na dodatek kwiatkowa jestem, jak każda baba, więc czasu mi brakuje, na sztukę bonsai, mam tylko książkę, ale mam

Moim marzeniem jest jeszcze zdobycie klona palmowego Mikawa Yatsubusa, ale nie wiem, gdzie mogłabym zdobyć takie cudeńko, jest bardzo oryginalny jak, żaden inny klon, jak dla mnie