Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród to moje hobby

Ogród to moje hobby

FrancoPolo 14:03, 26 kwi 2014

Witaj Elu. Dziękuję że się w końcu zameldowałaś a nie tak z ukrycia tylko podglądasz. Tak ogrody w stylu japońskim to trudny temat ale możliwy do zrealizowania Trzeba dużo czytać ,zwiedzać i podpatrywać w internecie jak inni to robią, jak wyglądają prawdziwe ogrody japońskie i wyrobić sobie jakiś pogląd na ten temat
Mirella 19:55, 26 kwi 2014

Franko, zerkniesz w wolnej chwili?
Anita1978 20:44, 26 kwi 2014

Franku
Kiedy najlepiej przesadzać klona? Bo mam jednego do przesadzania.....
Mirella 20:49, 26 kwi 2014

Anita1978 napisał(a)
Franku
Kiedy najlepiej przesadzać klona? Bo mam jednego do przesadzania.....

Ja musiałam Anitko,jestem dobrej myśli.
bartek_luberda 21:08, 26 kwi 2014

Doły i depresja u mnie to normalka wieczne nerwy i nic mi nie pasuje Ogrodowisko bardzo mi pomogło Przynajmniej ktoś się do mnie odezwie Pozdrawiam
asiach 22:44, 26 kwi 2014

Witam serdecznie!
Storzyłeś piękny ogród tylko pogratulować. I dobrze , że Pan Bóg "odebrał" ci zdrowy rozum i przyjąłeś całą nieruchomość. Ja co prawda wiedziałam co to znaczy budowa domu i stworzenie ogrodu, wiedziałam , że z uwagi na brak kasy nie zlecę urządzenia ogrodu firmie a jednak w to poszłam i muszę powoli sobie z jednym i drugi poradzić. Jakoś idzie ale z persektywy czasu nie żałuję a uwierz było bardzo trudno.
Pozdrawiam
FrancoPolo 23:19, 26 kwi 2014

Witam. Cieszę się że do mnie zajrzałaś. Tak, dokładnie jest tak jak piszesz. Ja tylko żałuję że nie miałem tego doświadczenia co dzisiaj. Teraz zrobiłbym ten ogród zupełnie inaczej. Ale nie będę narzekał bo cieszy mnie taki jaki jest każdego dnia, chociaż chciałoby się więcej.
akanta 22:39, 27 kwi 2014

FrancoPolo napisał(a)
Witam. Cieszę się że do mnie zajrzałaś. Tak, dokładnie jest tak jak piszesz. Ja tylko żałuję że nie miałem tego doświadczenia co dzisiaj. Teraz zrobiłbym ten ogród zupełnie inaczej. Ale nie będę narzekał bo cieszy mnie taki jaki jest każdego dnia, chociaż chciałoby się więcej.

Franiu ,będziemy wiecznie gonić tego "króliczka"... i tak tworzy się historia naszego życia ogrodem ubarwiana.
FrancoPolo 23:13, 27 kwi 2014

Witaj Aniu. W moim ogrodzie klony mają takie kolory prawie jak na jesień.
asiach 00:01, 28 kwi 2014

FrancoPolo napisał(a)

Chyba my wszyscy startowaliśmy z podobnym doświadczeniem.
A tak na marginesie co zrobiłbyś inaczej? Bo jak patrzę na Twój ogród to widzę piękne miejsce na ziemi
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies