Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

Rzucona na głęboką wodę... zakładam swoją zieloną odskocznię

aleksandra_g 09:44, 20 maj 2016

malkul napisał(a)

co to jest za roslinka co tak na zółto kwitnie? fajnie wygląda w tym pasie bardzooo

Malkul to pragnia syberyjska, mam ją jeszcze z czasów przedogrodowiskowych i choć w projekcie jej nie było zostawiłam ją na tej rabacie bo mi najnormalniej w świecie zatrzymuje korę i dzięki niej nie lata mi po całym podjeździe

Super się rozrasta, ma liście jak poziomki i jest bezobsługowa bo jak po zimie nie usunę zeschniętych liści to i tak na wiosnę zasłoni je dywan soczyście zielonych liści i choć podczas kwitnienia wygląda najlepiej to dużym plusem jest to, że jest zimozielona
aleksandra_g 09:48, 20 maj 2016

beta napisał(a)
a motylki gdzie kupowałaś?...fajne są?...a motyle teraz na topie som

W ogrodniczy kupiłam, w sumie są ok jak ktoś lubi takie wiejskie akcenty
A moja miłość do motyli jest ogromna od dziecka i bardzo ubolewam, że taka przyszła na nie moda :/ bo mam je wszędzie nawet na ciele

Jak chcesz to Ci mogę kupić i wysłać beta

aleksandra_g 09:51, 20 maj 2016

Magda70 napisał(a)

Małgorzato i Beato...i ile mnie wzrok nie myli to to o co pytacie jest na tym zdjęciu

Widzę, że koleżankę Magdę nic nie zaskoczy nic czadowego. ... pozostałe dwie skrzynie i wiszące donice
Zielona 18:04, 20 maj 2016

Olunia - zajrzałam z wielką ciekawością, bo lubię Twój ogród, ale wiesz... Twoją Królewnę lubię bardziej Rozczulają mnie bose stópki dzieci...
aleksandra_g 22:36, 20 maj 2016

Zielona napisał(a)
Olunia - zajrzałam z wielką ciekawością, bo lubię Twój ogród, ale wiesz... Twoją Królewnę lubię bardziej Rozczulają mnie bose stópki dzieci...

Zielona niezmiernie mi miło będę miała na uwadze Twoje zamiłowania, żebyś nie była rozczarowana jak już tu zajrzysz
Zielona 22:58, 20 maj 2016

E tam rozczarowana. Tu nikt nikomu nie musi zapewniać braków rozczarować. Dowolność, indywidualność, własny wybór - to dla mnie forum. Zaglądasz kiedy chcesz, piszesz tyle, ile chcesz, pokazujesz to, co chcesz. Jeśli się podoba - to fajnie. Jeśli nie - trudno Mnie się u Ciebie podoba i zaglądam chętnie
aleksandra_g 23:07, 20 maj 2016

Tym bardziej mi miło
aleksandra_g 23:15, 20 maj 2016

Takie bardziej ogrodowe
Zielona 23:53, 20 maj 2016

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Do schrupania!!!!!!!
Boska!!!!!!!!!!!!
aleksandra_g 12:36, 22 maj 2016