Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

monteverde 22:11, 06 lis 2013

To fajnie, jeszcze dzisiaj przesadzałam tiarelki i żurawki w inne miejscebo tam gdzie rosły zawsze ktoś je podeptał
a tu na pierwszym planie Rapsody in Blue
zmoczona do suchej nitki musiałam iść do domu
Milka 12:36, 07 lis 2013

U nas deszcz ciut odpuścił, a twoja róża wygląda identycznie, jak u mnie, już gubi liście
Z mojej jestem zadowolona, ale wiosną oprysk z pokrzywy, żeby żadne robale do liści się nie dobierały
monteverde 19:49, 07 lis 2013

irena_milek napisał(a)
U nas deszcz ciut odpuścił, a twoja róża wygląda identycznie, jak u mnie, już gubi liście
Z mojej jestem zadowolona, ale wiosną oprysk z pokrzywy, żeby żadne robale do liści się nie dobierały

Irenko moja listki miała super nic się nie przyczepiło, może dlatego, że ma w tym kącie luźniej, bo na różance to palca nie można już wcisnąć, po dosadzeniu lilii, jeżówek i innych z rajskiego cieszę się bo dzisiaj kompletnie skończyłam warmiński oczywiście znowu w deszczu ale to dobrze niech pada pozdrawiam
annawu 19:58, 07 lis 2013

Aniu tylko Cię podziwiać, że w deszczu pracujesz, mnie ogarnęło leniuchowanie i nic mi się nie chce.
pozdrawiam.
Mala_Mi 20:10, 07 lis 2013

Anuś.. pytanko do Ciebie u mnie.. jak znajdziesz chwilkę to pliss...
monteverde 21:21, 07 lis 2013

asc napisał(a)
Anuś.. pytanko do Ciebie u mnie.. jak znajdziesz chwilkę to pliss...

Już byłam u Ciebie
monteverde 21:28, 07 lis 2013

annawu napisał(a)
Aniu tylko Cię podziwiać, że w deszczu pracujesz, mnie ogarnęło leniuchowanie i nic mi się nie chce.
pozdrawiam.

Aniu wcale się nie dziwię miałaś koniec października i początek listopada bardzo pracowity myślę, że dobrze poszło, u nas nie było takich ślicznotek
Pracowałam, dzisiaj już wszystko skończyłam oczywiście w deszczu, ale się bardzo cieszę Aniu a jak ja trawkę od ciebie bym przetrzymała w piwnicy to przeżyje czy nie?tu ja widać w donicy po lewej
i jeszcze jedno mam bardzo ładnego niecierpka, wsadziłam go do doniczki i wzięłam do domu będzie coś z niego na wiosnę?
pozdrawiam
annawu 21:51, 07 lis 2013

Aniu, trawkę spróbuj schować, może przeżyje ja nie próbowałam jej przechowywać, zbieram nasionka i na wiosnę sieję. Widzę, że Twoja ma nasionka, zbierz je i wiosną wsiejesz w pojemniku albo prosto do gruntu a najpewniej będzie jak przyjedziesz do S.P to Ci już gotowe sadzonki przywiozę
Niecierpek na pewno wytrzyma do wiosny, trzymaj go na parapecie, ładny ma kwiatek ja kiedyś miałam o kwiatku podobnym do malinki, też przeżył zimę na parapecie.
Bogdzia 22:25, 07 lis 2013

monteverde napisał(a)

Ale masz wyczyszczony ogród , podziwiam . Pozdrówka.
an_tre 22:28, 07 lis 2013

Aniu podziwiam pracę włożoną w rabaty, wiosną będzie pięknie
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies