Witam Was wszystkich serdecznie

Bardzo się cieszę że Wam sie podobają przemiany - specjalnie wklejam takie tasiemce by pokazać, że ogród tworzony był latami, nie ktoś przyszedł i raz dwa wsadził, a ja tylko podziwiam jak rośnie. Właśnie dlatego spodobał ni sie ten portal - bo niej jest chwaleniem sie gotowcami - nieważne przez kogo założonymi- tylko pokazuje ciężką pracę ludzi realizujących swoje pragnienia. Ludzi którzy nie zawsze mają czas, pieniądze lub zdrowie aby szybko te marzenia spełnić ale prawdziwe dusze ogrodników, które z roku na rok, roślinka do roślinki dopinają swego celu.
Dla Was wielki szacun również
Cieszę sie Ewo że rośnie Ci pomocnica, a jeszcze bardziej się cieszę że jej sie to podoba - bo moze nowy ogrodnik nam dojrzewa? Znam dobrze ten małpi gaj o którym mówisz, do tej pory nie wiem jak ja radziłam sobie z dziećmi, ogrodem, studiami, pracą - ale wiem dlaczego przez 12 lat nie miałam nawet czasu gazety przeczytać

A ze zdrowiem- to sama jestem pełna głupoty i uparta jak osioł. Ale nie mam na tyle pieniędzy by robił mi to ktoś inny, a musze koniecznie mieć otooczenie w którym czuje sie jak w raju. Poza tym to nie jest tak że ja coś raz wstawię, położę - tylko zmieniam, kombinuję przestawiam, dopasowuje - a tego to juz nikt nie wytrzyma