Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

malgorzata_s... 19:08, 07 sty 2014

Mój M tyż tak twierdzi, pokazałam mu twoje szaleństwa Masz pozdrowienia serdeczne Powiedział że łosia tam brakuje na tej nowej rabacie. Nie wiem czemu łosia może o sobie myślał
kasiek 19:09, 07 sty 2014

AgnieszkaW napisał(a)
Ciekawy plan Kasiu, czy idziesz w kierunku ogrodów japońskich?

Dzieki Aga, ogród japoński jest ulubionym mojego eMusia. Często starałam się go naśladować ale to trudne, bardzo trudno zachować wstrzemięźliwość w kolorach i gatunkach roślin.
Ale tak, staram się zrobić japoński zakątek. Na placyku żwirowym chciałabym postawić misę z fontanną lub cos podobnego. Zobaczymy czy sie uda.
kasiek 19:12, 07 sty 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Mój M tyż tak twierdzi, pokazałam mu twoje szaleństwa Masz pozdrowienia serdeczne Powiedział że łosia tam brakuje na tej nowej rabacie. Nie wiem czemu łosia może o sobie myślał

Dobre, pozdrów go ode mnie
No cóż najwyraźniej faceci nie nie podzielaja mojej energii Przynajmniej wyładowuje sie na łopacie a nie na rodzinie - a energi mam tyle że...... ech...
elzbieta_g 19:14, 07 sty 2014

Kasiu Ty odpocznij , zima idzie a tym bardziej, że czytam, że ramię troszkę boli a japoński też uwielbiam ale nie umiem go stworzyć
kasiek 19:14, 07 sty 2014

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu... jak miło oko zwiesić na działaniach w ogrodzie

Prawda ? Nie ma sniegu to i o nartach nie chce sie mysleć
A ziemia cudownie daje sie rzeźbić, jedynie na co narzekam to na brak mozliwości przesadzania....
kasiek 19:18, 07 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)
Kasiu Ty odpocznij , zima idzie a tym bardziej, że czytam, że ramię troszkę boli a japoński też uwielbiam ale nie umiem go stworzyć

Boli jak diabli, ale daje rade.
Jak nie mam co robic to męczę się psychicznie i wpadam w złość (nie cierpie na depresję - od razu mam nerwa - dzieci i eMus coś o tym wiedzą).
Dlatego wszyscy w domu wiedza że jak złapię bakcyla to lepiej mnie nie zatrzymywać
zawitka 19:29, 07 sty 2014

Ucha chałam się jak nic widzę siebie tyż latałam z łopatą po ogrodzie a M do córki mówi patrz nie ma co robić to z łopatą lata w styczniu Ooczko będzie dużo większe choć jeszcze trochę roboty jest ;A nie szkoda Tobie tego buksa okryj go /korzzenie / bo zmarznie a szkoda by było Pozdrawiam ze szpadlem w garsci
elzbieta_g 20:21, 07 sty 2014

kasiek napisał(a)

Boli jak diabli, ale daje rade.
Jak nie mam co robic to męczę się psychicznie i wpadam w złość (nie cierpie na depresję - od razu mam nerwa - dzieci i eMus coś o tym wiedzą).
Dlatego wszyscy w domu wiedza że jak złapię bakcyla to lepiej mnie nie zatrzymywać

witaj w klubie
kasiek 20:53, 07 sty 2014

zawitka napisał(a)
Ucha chałam się jak nic widzę siebie tyż latałam z łopatą po ogrodzie a M do córki mówi patrz nie ma co robić to z łopatą lata w styczniu Ooczko będzie dużo większe choć jeszcze trochę roboty jest ;A nie szkoda Tobie tego buksa okryj go /korzzenie / bo zmarznie a szkoda by było Pozdrawiam ze szpadlem w garsci

Tu wiecej takich jak ja, dlatego wiem ze nie muszę sie na głowę badać
Roboty jeszcze ogrom, dlatego cieszę sie że częś zrobie teraz bo inaczej na wiosnę postrzał kręgosłupa miałabym murowany. Tak to teraz troche pojojcę a dokoncze na wiosnę

Korzenie przykryje i go juz zostawie bo ręke muszę wyleczyć
kasiek 20:54, 07 sty 2014

elzbieta_g napisał(a)

witaj w klubie

W koncu sie odnalazłam
Klub ogrodowych zapaleńców