Mój eM lubi akwarystykę tak jak ja, więc mamy stawiki, eM chce straszny ogród, bo lubi horrory i ekstremalne sporty, i w malarstwie jak ktoś zna Beksińskiego, więc ogród posiada krzewy straszydła.....a pasja ogrodowa kreuje się nawiązując do naszych wspólnych zainteresowań
Pozdrawiam Kasiu............miłej i ciepłej niedzieli Wam życzę...........buuuuuuuuuuaachaaaa..my jak rodzina Adamsów
Chyba większość z nas tak ma I dobrze, bo sie nie nudzimy i stale do czegoś dążymy, to daje siłę, radość i niesamowitą enegię
Grnt by się nie przejmować za bardzo jak nie wychodzi tak jakbyśmy tego chcieli, ogród to nie egzamin dojrzałości ani sprawdzian naszych talentów, to nasza pasja, odprężenie
No jestem, zobaczymy co będzie na stare lata czy będę tak się ruszać
Dokumentacja to moja specjalność, lubie gdy wiadomo jest ile trzeba było pracy by coś zmienić.
Kolejny bystrzak
Agatka, tak jak wiem czygo chcę tak i wiem że nie raz popełniam błędy, ale potem uczę się jes naprawiać, tak wiec nie wiadomo co jeszcze palnie mi do tej głowy
Mój tez uwielbia akwaria i oczko traktuje jako swoje największe O czystość wody dba sam, ja tylko trochę roślin nasadziłam filtrujących.
Oglądnełam obrazy Beksińskiego - brrrrrrrrrr! Rany, toś mnie zagięła, cud że Wasz dom nie ma bryły opuszczonego zamczyska! Tobie też baaardzo daleko do straszydła, bardziej na dobra wróżkę sie nadajesz