Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Katkak 21:36, 23 cze 2014

Kasiulka roślinki bez wątpienia ze szczerego serca podarowane, po podróż zniosły niespodziewanie dobrze, a przecież jeszcze włóczyliśmy się po Krakowie, zanim wyruszyliśmy do domu. Po posadzeniu też wyglądają ok, języczka tylko troszkę przyklapnęła, ale podlewam ją i na pewno nic jej nie będzie . Jutro wrzucę fotki . Nie stworzyłam jednak krakowskiego zakątka, Kraków rozlał mi się po całym ogrodzie . Pozdrawiam .
Napia 22:22, 23 cze 2014

Piękne zdjęcia
Ławeczka pomiędzy bukszpanami, na której siedzi Kasia - dla mnie super - i Kasia, i ławeczka
Pozdrawiam serdecznie
Agania 15:35, 24 cze 2014

Fajne z Was dziewczyny, z dziećmi zawsze wesoło, a Dębicka Kasia super ma brzusio

Masz wielką radość z tych ptasich rodzin i klimat, w którym dobrze się czują

Zobacz u mnie, innego rodzaju zwierzątka mam

buziole
Katkak 18:28, 24 cze 2014

Kasia zerknij do mnie, bo już obfociłam niektóre roślinki od Ciebie
Kapibara 18:30, 24 cze 2014

Kasiu masz ogród pełen cudowności. Najpierw zajrzałam na ostatnią stronkę, a teraz czytam od zarania dziejów i jestem pod ogromnym wrażeniem
Lustro za oczkiem wodnym zobaczyłam dopiero jak się bacznie przyjrzałam, tak doskonale wkomponowane w tło. A ten konar - mostek dla ptaków przerzucony przez oczko wygląda jakby tam leżał zawsze.

Szkoda, że nie mieszkam bliżej, chętnie pooglądałabym Twój ogród chociaż przez ogrodzenie

pozdrawiam serdecznie i zachwycam się dalej
Katkak 21:13, 24 cze 2014

Agania napisał(a)
Fajne z Was dziewczyny, z dziećmi zawsze wesoło, a Dębicka Kasia super ma brzusio

Masz wielką radość z tych ptasich rodzin i klimat, w którym dobrze się czują

Zobacz u mnie, innego rodzaju zwierzątka mam

buziole

Dzięki Agatko
kasiek 20:35, 25 cze 2014

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za odwiedzanie mojej stronki, niestety ostatnio nie daje juz rady wieczorem siąść przy kompie - w pracy ślęczę non stop przed monitorem i wieczorem oczy mi łzawią.
Poza tym w tym tygodniu zakonczenie roku, pełno latania ze sprawami dzieci.
W sobotę powinno być lepiej więc buziole zostawiam.
Katkak 21:07, 25 cze 2014

Buziole Kasiulka, zakup sobie jakieś kropelki do oczu, mi pomagały. Tylko nazwy nie pamiętam. W każdym razie bez recepty. Kasiulka nie martw się, roślinki posadziłam w odpowiednich miejscach, ale dobrze, że powiedziałaś mi o podlewaniu tej języczki, że aż tak lubi wodę. Buziole .
Margaret_ka 11:04, 26 cze 2014

Fajne te Wasze spotkania, nawet takie w wąskim gronie.

Ogród przecudny, tajemniczy... Za każdym razem czymś zachwyca.
kasiek 19:52, 26 cze 2014

Klimaty które kocham....