Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

renatamama3 12:41, 03 lip 2014

Kasiu,witaj ,po przerwie ,jakoś chęci na ogrodowisko nie było .Widzę ,że kancikujesz ,ja właśnie też ,no i koszę ,teraz przerwa na kawkę.Ogród po kancikach zyskuje ,taki szlachetny się robi .Ja szpadelek kupiłam w tamtym roku w LM za ok 30 zł .
zawitka 12:49, 03 lip 2014

Widać widać dojrzałam je zaczarowane miejsca śliczne
Nallar 22:32, 03 lip 2014

Kasiu o tym jak bardzo mi się u Ciebie podoba już pisałam, więc nie będę się powtarzała.
Dziękuję za odwiedziny i wpis w moim wątku. Miło jeśli ktoś pisze takie słowa.
kasiek 09:29, 04 lip 2014

A teraz coś, co obiecałam pokazać dla Kasiulki- stół pod latarenkę
Cisze się bo jest rozkładany do 2 m. ( w stanie złożonym ma 1,50m

Krzesła plastykowe wyrzuciłam, na razie wzięłam stare kuchenne ale drewniane Obrazki do powieszenia, póki co jeden został zawieszony na starym gwincie

Zuzula 10:15, 04 lip 2014

Ależ pięknie. Te krzesła pasują jak ulał.
A jak jeszcze zawiesisz obrazki...
Cudnie, po prostu cudnie.
Katkak 10:20, 04 lip 2014

Kasia ale super . Stół świetny i baaardzo duży, faktycznie super, że się rozkłada, bardzo praktyczne rozwiązanie . Krzesła też są świetne. Obrazek też się wpasował . Pozdrawiam
kasiek 09:55, 06 lip 2014

Mira napisał(a)
Świetny Kasiu ten Twój busz,bardzo fajnie okiełznanyI lubię zaglądać do Ciebie,bo zawsze znajdę coś nowegoNo i masz mnóstwo siły jak na kobitkę...niesamowicie zarażasz energią
Miłego dnia

Dzięki staram się choć czasu mi szkoda teraz na kompa, siedziałabym całymi dniami w ogrodzie....
Co do siły - mój M powiedział mi że jestem jak reaktor jądrowy, pewnie coś w tym jest
A jeżeli zarażam pozytywnie to strasznie sie cieszę! Za duzo smutasów na świecie, każdy zarażony optymizmem to punkt dla mnie
kasiek 09:56, 06 lip 2014

Zuzula napisał(a)
Pięknie u Ciebie Kasiu.

Mam smaczka na jedno z Twoich złudzeń i pewnie w przyszłości podkradnę Twoją ścieżkę donikąd.

Pozdrawiam.

A prosze bardzo, jak to mówiła Ania z Zielonego wzgórza - kopiowanie to najwyższa forma komplementu
kasiek 09:59, 06 lip 2014

Katkak napisał(a)
Kasia napracowałaś się, ale efekt jest w dechę . Super te kanciki wyglądają. My też kupujemy kostkę na brzegi rabat na raty, bo wiadomo jak jest , kasa, kasa, kasa. Ale kupujemy nie tę pełną (sześcienną) tylko prostokątną i nawet cenowo fajnie to wychodzi, ale i tak nie kupimy wszystkiego od razu. W tym miesiącu może wreszcie tę brzozę uda mi się upolować , no i tak bardzo chciałabym te czerwone żurawki, ale u mnie trudno je dostać. A co mi się marzy i co jeszcze bym chciała to dłuuuuuga lista by tego powstała . Ale kto z nas nie ma takiej listy... Buziaki .

Kasiulka cieszę się że Ci się podoba, w sumie widziałaś to na żywo więc wiesz ile mnie kosztowało pracy taki efekt. Kasy zawsze jest za mało, i moze dobrze bo marzenia które realizuje się za szybko tracą na wartości...
Stołem jestem zachwycona i dodatkami bo zrobiły mi prawdziwy salon na powietrzu

Liste rozumiem, sama tworzyłam taką przez wiele lat, nawet teraz mam na niej do kupienia kilka roślinek
kasiek 10:01, 06 lip 2014

Agania napisał(a)
Przepiękne fotki z przepięknego ogrodu...........serpentynki powiadasz..... zrobione błyskawicą, widzę, że kancikowanie wciąga

Kasiu masz ogród jak z bajki, każdy fragment w ogrodzie się wyróżnia i też się cieszę jak diabli, że ty się cieszysz z oczka, czuję jak szczęśliwa latasz.... jak motyl po ogrodzie, to pokazują Twoje zdjęcia

Ta.. jak motyl i dlatego trudno mnie przed kompa zagonić, nic tylko bym z nosem w kwiatkach siedziała

Kancikowanie bomba, scieżke się wyreguluje przed brukarzami, najważniejsze że kiedy otwieram drzwi to mam takie achhhhhh