Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Agania 20:58, 04 sie 2014

Kasiu, ogród odżył i Wy też po tej nawałnicy deszczu, masz pięknie, u mnie dzisiaj dopiero przyszła burza i dużo deszczu spadło, sierpień u nas zawsze bardzo suchy
Katkak 21:00, 05 sie 2014

kasiek napisał(a)

Kasia ślicznie, tajemniczo i tak spokojnie... A lokator musi być zachwycony: tyle przestrzeni i TAKI ogród
Katkak 16:33, 08 sie 2014

Kasiulka zobacz jak floksik od Ciebie cudnie kwitnie
elzbieta_g 18:22, 08 sie 2014

Kasiu ale Was nieszczęście spotkało, ale już widzę, że wszystko wróciło do normy bo twój ogród dalej zachwyca buszem i tajemniczością u mnie pada z burzą codziennie już od bardzo dawna , na szczęście większe szkody nas omijają i byle tak dalej
pozdrawiam serdecznie
kitek81 22:30, 08 sie 2014

Kasiu, zdjęcia z Twojego ogrodu wyglądają, jak te z czasopism ogrodowych
ślicznie masz! zieleń taka zieloniutka
pozdrawiam serdecznie
Richie 23:04, 08 sie 2014

Kasiu dowiaduję się, że basen Ci się powiększył a tak poważnie to Ci współczuje bo grożnie się porobiło. Dobrze że woda szybko ustąpiła i nie było strat w domu i ogrodzie. U mnie codzienie burze i pada, ziemia już nie przyjmuje wody, ale się porobiło. Pozdrawiam.
Tusiala 12:42, 12 sie 2014

Chyba tydzień już minął

Katkak 20:36, 13 sie 2014

Kasiula wracaj wreszcie bo nudno bez Ciebie Ty wulkanie energii
kasiek 20:10, 14 sie 2014

Witajcie choć na chwilę
Ja w szale urlopowym, właśnie znowu śmigam z chałupy nad Rożnów więc wybaczcie że mnie nie ma. Nadrobie po wakacjach
Buziaki dla Was i zaraz Wam wkleje jakieś fotki z ogródka (zrobione w biegu

Agnieszka
dzięki, będę w nich się wylegiwać po urlopie

Agania
w tym roku morze i dość ciepłe to lato ale strrrasznie deszczowe - dla mnie za bardzo.

Katka
Owszem lokator skrzeczy tak że zagłusza mi ptaki, tak więc mam ameryke południową A floksik śliczny - u mnie też tak kwitną, ciesze się że Ci sie przyjął i tak ładnie za opiekę podziękował

Eluś
no trochę się porobiło, strasznie teraz mamy złe myśli jak gwałtowne burze idą, no ale cóż, na pogodę nie ma rady, tylko znów na grzyby muszę pryskać bo tam gdzie rośliny były zalane coś je wzięło....
Ale ogród zielony i bujny za to jak w Amazoni

Kitek
no trochę Cię poniosło ale miło słyszeć, nawet baaaardzo

Richie
No na początku było przerażenie, ale jak zobaczyliśmy że nie podtopiło domyu tylko wszystko poszło do ogrodu to trochę nam ulżyło. Dopiero dziewczyny rozładowały sytuacje widząc pływającą orke po ogrodzie - jak stały tak na nia się wdrapały cichocząc że jeszcze takiego stawu nie mieliśmy Dobrze że ryby nie wypłynęły, ot mądre stworzonka

Martuś, Kasiu
Jeszcze chwilę i wakacje dobiegną konca a ja znów grzecznie będę na ogrodowisku

Buziaki dla wszystkich i foty zostawiam...

kasiek 20:10, 14 sie 2014