Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Mala_Mi 08:52, 02 lis 2014

kasiek napisał(a)

Mam nadzieję Kasiulka na spotkanie, przyszły rok to Mała Mi - na bank i chocby nie wiem co

Przybiegłam na hasło metamorfozy.... niby je śledziłam, ale obejrzeć fajnie jeszcze raz.. Czytam taką deklarację.. i spróbuj słowa nie dotrzymać... jest już autostrada... wczoraj rodzinka przygoniła w 1,5 godzinki

A co do inteligencji i urody?? ... potrafi iść w parze... znam z autopsji bo w rodzinie mam finalistkę Miss Polonia.. konie można z nią kraść, a w głowie pookładane .. ... uroda i figura miły dodatek do tego co w środku. Też jest modelką.. ale wie, że to zawód na krótko wiec robi kupę innych rzeczy co będą procentować na przyszłość.
kasiek 17:38, 02 lis 2014

Mala_Mi napisał(a)

Przybiegłam na hasło metamorfozy.... niby je śledziłam, ale obejrzeć fajnie jeszcze raz.. Czytam taką deklarację.. i spróbuj słowa nie dotrzymać... jest już autostrada... wczoraj rodzinka przygoniła w 1,5 godzinki

Juz mi i tak wystarczająco głupio było za ten październik co Ci mówiłam - ale ten remont nie był planowany na paździetnik tylko listopad. Pierwszego ekipa dzwoni że jedzie do mnie bo mają przerwe a potem dopiero w styczniu maja wolne więc nawet się nie zastanawiałam, i tak siedzieli 3 tygodnie a jak skończyli to był koniec października, nie czas na oglądanie bo za mało okazów mogłabym nie zobaczyc.
Ale wiosna 2015 nalezy do Ciebie

Mala_Mi napisał(a)

A co do inteligencji i urody?? ... potrafi iść w parze... znam z autopsji bo w rodzinie mam finalistkę Miss Polonia.. konie można z nią kraść, a w głowie pookładane .. ... uroda i figura miły dodatek do tego co w środku. Też jest modelką.. ale wie, że to zawód na krótko wiec robi kupę innych rzeczy co będą procentować na przyszłość.

U mnie to był epizod zyciowy, zaczęłam jak miałam 16 lat a skonczyłam 2 lata później- poznając swoją połowicę. Nie mój styl życia, i nie moje zasady - lub ich po prostu brak. Ale tak było ok 20 lat temu a jak jest teraz - mam nadzieję że lepiej
Poza tym w koncu nauczyłam się robic kreskę nad okiem i zmieniłam swój kaczy chód
Katkak 17:44, 02 lis 2014

Kasiulka no i jak Cię nie kochać? Uwielbiam ludzi, którzy mają tak fajnie poukładane w głowach, wiedzą co w życiu naprawdę ważne i wartościowe. A takich ludzi niestety coraz mniej. Może by Cię tak sklonować? . Buziaczki mój Ty filozofie kochany .
kasiek 17:48, 02 lis 2014

Dzis ranek we mgle...

kasiek 17:50, 02 lis 2014

Katkak napisał(a)
Kasiulka no i jak Cię nie kochać? Uwielbiam ludzi, którzy mają tak fajnie poukładane w głowach, wiedzą co w życiu naprawdę ważne i wartościowe. A takich ludzi niestety coraz mniej. Może by Cię tak sklonować? . Buziaczki mój Ty filozofie kochany .

Rany Kaska bo mnie zepsujesz a tak dzielnie walczę
kasiek 17:57, 02 lis 2014

kasiek 18:04, 02 lis 2014

kasiek 18:12, 02 lis 2014

Skarby jesieni
Kolejny grzybek, jeszcze chwilę a będę chodzic z koszykiem

Pieknotka, przymroziło jej listki i owoce są coraz bardziej wyraziste...

Tu wyleciała Hanibalowa maska

Mala_Mi 18:18, 02 lis 2014

kasiek napisał(a)
Skarby jesieni
Kolejny grzybek, jeszcze chwilę a będę chodzic z koszykiem

Raczej nie będziesz chodzić , a raz tylko pójdziesz

Też uważam, że spotkać sie można przy byle okazji, ale ogród trzeba oglądać jak jest co pokazać.. a teraz to ... wyszłam z aparatem i nie było co focić, gdzie latem to nie wiem co w pierwszej kolejności ..

Co sie odlwecze to nie uciecze.. towarzysko każda pora dobra, ogrodowo mamy posuchę do maja...
Katkak 19:44, 02 lis 2014

kasiek napisał(a)

Rany Kaska bo mnie zepsujesz a tak dzielnie walczę

Jakoś jestem o Ciebie spokojna