kasiek
18:31, 06 sty 2015
Zima bez nart? To nie zima - przynajmniej dla mnie. W ogrodzie mozna troche pochodzić ale mnie tam nosi bo już potrzebuje coś pogrzebać i przesadzic a tu nic... Ja lubię każdą górke, nie ma znaczenia wielkość - jeździłam i na lodowcu w alpach, i na większości polskich i słowackich górkach, pewnie że nie ma się co równać jedne do drugich ale ważne by była energia, trochę słońca, uśmiechy dzieci na twarzach, zwłaszcza jak sobie radzą ze zjeżdżaniem, goraca herbata przed gospoda i widoczek na ośniezony świat dookoła 
Trzeba wyciskać radość ze wszystkiego co daje nam życie, jednego czego nienawidze to bezczynności!
A chyba jeszcze gorzej znoszą ją dzieci - tak więc nie ma siedzenia w domu, górka nie górka - ruch jest!

Trzeba wyciskać radość ze wszystkiego co daje nam życie, jednego czego nienawidze to bezczynności!
A chyba jeszcze gorzej znoszą ją dzieci - tak więc nie ma siedzenia w domu, górka nie górka - ruch jest!