Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 18:08, 12 sty 2015

bartek_luberda napisał(a)
Przepraszam że co krokodyl w domu? Ale dzieci frajdę miały A ta papuga Cudo

Nie no nie w domu a w knajpie
Ale dzieci - fakt ucieche mialy po pachy
A papuga cudo dopóki dziobac nie chciała
kasiek 18:09, 12 sty 2015

ewsyg napisał(a)
U nas pogoda ohydna, pada wieje. Myślałam, że tylko lata będą szalone a zimy normalne. Niestety nie, w jeden dzień -15 a na następny + 10.
Jeżeli chodzi o liliowce to pokazałam tylko część. Nie mam więcej zdjęć. Kocham liliowce. Wiosną wyglądają jak trawy, potem mają ładne kwiaty a jesienią żółkną dostarczając ogrodowi kolorków

Pozdrawiam Kasiu.

U ans też paskudnie tyle że ...ciepło
A jak wiosenne klimaty to ja już majstruje w ogródku
No to ciekawa jestem lata u Ciebie, liliowce będą biły na głowę!
kasiek 18:14, 12 sty 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka u mnie też plucha i paskudnie. Mógłby spaść śnieg, to chociaż na sanki byśmy wyskoczyli. Ale na jutro mamy zaplanowane łyżwy. Buziaki

No co zrobić, jak śniegu nie ma to wszyscy na łyżwach - scisk jak diabli, moze jeszcze zima wróci - ale tylko tak by na nartach i sankach pojeździć
kasiek 18:18, 12 sty 2015

Nallar napisał(a)
Przybiegłam zobaczyć zdjęcia z wyprawy na stok
Wczoraj myślałam o Was i Waszych planach, szkoda że pogoda zawiodła, ale przecież to nie koniec zimy z pewnością nadrobicie, a ja chętnie popatrzę na fotorelację.
Mąż zabronił mi demontażu dwóch desek z boazerii więc nici z moich nart
Pokazałaś piękne miejsce. Urzekła mnie papagoja.

No stoku nie było ale były łyzwy i.... to - 3 małe słodziaki za 4.99 zł
Oczywiście nie pisało jaki gatunek - tylko cyprysik ale od czego są google - juz wiem że to blue globe

No i zamiast szaleś na sniegu to maluchy na rabacie sadziłam

Acha i co to papagoja?
I nie przejmuj się deskami, moze kiedyś się da M namówić, mnie też toche zajęło zanim M sie poddał
kasiek 18:20, 12 sty 2015

renatamama3 napisał(a)

Byle ,nie padał deszcz i wiał wiatr ,to już będzie dobrze .
Moje dzieciaki ,nie gustują w wybory ciuchowe babć ,moja mama woli dać kaskę ,żebym im coś z ciuchów kupiła ,bo kilka razy coś im kupiła i w tym nie chodzili ,tyczy to się nawet skarpet .M rodzice średnio się wnukami interesują z dwa razy do roku dadzą im po 50 zł i tyle .
Też robię plany ,zapisuje co ,gdzie dosadzić ,co przesadzić hi,hi .Też pewnie pojadę do Krzywaczki tylko marzec to chyba za wcześnie ,bo w tamtym roku z początkiem kwietnia słabo byli przygotowani z towarem pozdrawiam

To trzymam kciuki za pogodę
U mnie babcie biora wnusie na zakupy i słuchaja co chcą Oj fajne to Zwłaszcza że ja mało szmatowa jeste, tzn. zakupy nowego ciucha sprawiają mi radochę, ale zebrac się na nie.... najczęściej rezygnuję i grzebie w ziemi
Co do Krzywaczki to zobaczymy, jak wiosna przyjdzie szybciej to i szybciej ruszą
Umówimy się tam razem
kasiek 18:22, 12 sty 2015

ewsyg napisał(a)
Fajnie spędziliście czas

Z dziećmi siedzenie w domu pod kocykiem z ciepłym kubkiem kawy.... nie wychodzi... czasem mi tego brak.. ale alternatywy tez są fajne, ma się duzo energi za to
kasiek 18:36, 12 sty 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka nam też się wypad na łyżwy udał. Filipek stawiał pierwsze kroki i poszło Mu całkiem fajnie . U nas na lodowisku można wypożyczyć takie pingwinki dla dzieci, do nauki jazdy i świetnie się to sprawdza. Dziecko popycha przed sobą takiego pingwinka i śmiga . Szkoda, że nie zabrałam ze sobą aparatu, następny raz wezmę . A teraz synek zażyczył sobie wypadu na basen . Grunt, że jest zabawa . Wy widzę też poszaleliście . I tak trzymać. A za rok jak Bozia da, to spróbuję nart, bo chęć mam wielką . Buziaki.

O to szkoda że fotek nie masz, bo dzieciaki na lodzie to lodzio miodzio

U na spingwinki tez były, ale mała juz jeździ bez - za to mnie by się przydał bo zamiast figurówek załozyłam pancheny - dramat, wygladałam jak po kilku głębszych
Za narty trzymam kciuki, tez super zabawa
kasiek 18:49, 12 sty 2015

Agania napisał(a)

Znamy tę restaurację i arę, latem wita gości na zewnątrz, jest bardzo osobliwa i czasami pozwala się karmić.....a między nogami kicają śliczne króliczki

Super nie?
Króliczki nie były, ale były gigant zółwie, krokodyle, gekony, legwany, i pełno ryb
kasiek 18:55, 12 sty 2015

Mala_Mi napisał(a)
Kasiu... łyżwy miałam może 3 razy na nogach i to jako dziecko..... wiec tu musiałabym mieć pingwinka Wnuś podrośnie będziemy się uczyć

No to obie będziemy smigać z nielotem
albo lepiej - jak nie damy rady to posmigamy na brzuchu
Urszulla 19:00, 12 sty 2015

Ja też będę się uczyć jazdy na łyżwach w czasie ferii zimowych, jak tylko młody będzie chciał a przynajmniej spróbuję