Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Piotr_ 22:16, 19 mar 2015

Witaj a u cb. wiosna wiosna ach to ty super, klimat i ogród tylko podziwiać
kitek81 22:27, 19 mar 2015

wiosna u Ciebie na całego a ile kolorków aż się buzia do tych widoków sama uśmiecha
renatamama3 07:23, 20 mar 2015

Kasiu,czyściutko masze na przywitanie Wiosny ,chyba jej się spodoba .Krokusiki ,bardzo cieszą oko ,wybieramy się z M i dzieciakami do Białki na baseny a potem na spacer podziwiać te łąki krokusów .pozdrawiam
kasiek 17:06, 20 mar 2015

Bogdzia napisał(a)
To u Ciebie wiosna bardziej zaawansowana niż u mnie.Ani forsycji ani zawilców jeszcze nie widac , a pod względem czystości też różnica ogromna.Pozdrówka.

A to dziwne bo wydawało mi się że mieszkasz w cieplejszym rejonie.. ale ja chyba przez ten ciasny kra sąsiadów mam cieplej bo każy dom emituje ciepło i nawet przymrozków u mnie duzych nie ma.
A forsycja dzis pierwsze otworzyła kwiatki Z tym że kwitna mi szlachetne odmiany, te zwykłe jeszcze spią

Ta jest mała , ma liście żyłkowane na żółto
kasiek 17:08, 20 mar 2015

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Ależ kwiecia u ciebie No i jaki porządeczek Zdrowia dla milusińskich życzę

Dzięki, nie jest z nimi tak żle już, choć wczoraj wyglądało to baaardzo nieciekawie.
Kwiecia coraz wiecej bo staram się polować na wczesno kwitnące odniany
kasiek 17:09, 20 mar 2015

AgnieszkaW napisał(a)
Porzadek, kwiecie i wiosna, czego chcieć więcej? Superowy widok z pięterka

Czasu by to podziwiać
Kiedy mam już zrobione, to choróbska sie zaczynaja i znowu siedzenie w domu się zaczyna
Ale ni narzekam, puszczają mnie kilka razy na kawę i fotki i wtedy przezywam prawdziwą nirwanę
kasiek 17:11, 20 mar 2015

Katkak napisał(a)
Oj, to biedne dziewczynki są. Mojego Filipcia ta grypa strasznie wymordowała. Nie było rady, trzeba było dać antybiotyk. Wyściskaj Je ode mnie Kasiulka. No cudności pokazujesz. Tak wiosennie i czyściuteńko . U mnie ziąb dziś był jak diabli. Nic i nikt do ogródka by mnie chyba nie wygoniło (ale zarzekać się nie będę ). W sobotę jak pogoda i dzieciaki pozwolą pójdziemy z Krzyśkiem do ogrodu powiększyć jedną rabatkę. Ale póki co śnieg zapowiadają, więc się specjalnie nie zapalam. Kasiulka muszę obfocić sadzoneczki z derenia od Ciebie. Szaleje powiem Ci, szaleje . Ku mojej wielkiej radości . Buziaki.

No to moje lepiej, myslę że antybiotyk nie będzie potrzebny, juz dzis czuja sie lepiej - dom na nie wspaniale wpływa
U mnie rano tez ziąb więc pierwsza kawę pije w domu na parapecie Ale po 10.00 nikt mnie juz nie odwiedzie od krótkich spacerów w przerwie miedzy gotowaniem a podawaniem lekarstw
Na fotki czekam - a to nie złotlin Ci liscie puszcza?
kasiek 17:13, 20 mar 2015

Piotr_ napisał(a)
Witaj a u cb. wiosna wiosna ach to ty super, klimat i ogród tylko podziwiać

Dzieki, strasznie duzo tej jesieni i zimy wyciełam, jak rośliny małe to tak sobie nie przeszkadzaja ale potem jest masakra - zaczwycisz sie jak pieknie liściaste przenikaja sie z iglakami i bach - na wiosnę masz łyse kikuty.
kasiek 17:13, 20 mar 2015

kitek81 napisał(a)
wiosna u Ciebie na całego a ile kolorków aż się buzia do tych widoków sama uśmiecha

I bedzie coraz więcej bo jeszcze na wawrzynka poluje, i kaline różową i więcej m usze ciemierników kupic a i jeszcze przylaszczki, ranniki i iryski
kasiek 17:15, 20 mar 2015

renatamama3 napisał(a)
Kasiu,czyściutko masze na przywitanie Wiosny ,chyba jej się spodoba .Krokusiki ,bardzo cieszą oko ,wybieramy się z M i dzieciakami do Białki na baseny a potem na spacer podziwiać te łąki krokusów .pozdrawiam

Wiosna u mnie juz pije herbatę w altanie i chyba jej dobrze
A łąki krokusów w górach to nie dopiero przełom kwietnia i maja?