Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 10:08, 29 maj 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka to super, że jesteś już w lepszej formie . Cieszę się bardzo. Faktycznie dobrze dla Ciebie, że pogoda nie dopisywała, bo nie było tak żal leżeć. U mnie trutka na ślimaki też pomaga na szczęście, choć trochę dziur w funkiach zdążyły mendy zrobić. Róża cudna, pamiętam, że kwitła kiedy byłam u Ciebie pierwszy raz . Buziaki i walcz jak lew na tej rehabilitacji .

Kasiulka kręgosłup niebo lepiej, ale stawy w rękach mam do leczenia - od dźwigania się na wózku, bo jak nogi nie słuchają to ręce 2 razy mocniej musza pracować ...
Poradnia dziś popołudniu, zobaczymy co mi przepiszą.

A na razie ja mogę tylko bawic się rączami w coś nie wymagającego żadnego wysiłku jak... to:

kasiek 10:12, 29 maj 2015

Agania napisał(a)

Kasiu ogród zachwyca, parasolowata faktycznie ma pąki...Wow
Róża już ci zakwitła, moje jeszcze w głębokich pąkach, ja mam nadal ślimory, chodze po ogrodzie i zbieram do wazonu, udziabane czosnki leżące na trawie
W ciąż myślę o Tobie
buziaczki

Dzięki Agatka - zrobiłam w promyczkach jeszcze kilka fotem - w tym miejscu mam leczaczek
Zreszta azalki już przekwitają wiec zdażyłam na ich zakończenie

Ślimorów współczuje, sypiesz?
I dzięki za dobre myśli, to bardzo dodaje sił i optymizmu
kachat 10:16, 29 maj 2015

Ogród jak dżungla, super!
bartek_luberda 13:43, 29 maj 2015

Właśnie pogoda się zrobiła a mnie grypa rozłożyła Masakra Ja chcę na podwórko
Mathildis 21:12, 29 maj 2015

Kanciki faktycznie ładnie wycięte
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i cieszę się że i Ty już możesz
sylwia_slomc... 21:27, 29 maj 2015

Z każdym razem zakochuję się w twoim ogrodzie na nowo, jak ja marzę, o stworzeniu czegoś podobnego.
Katkak 21:32, 29 maj 2015

Kasia cudnie po prostu. W fajnym słoneczku zrobiłaś zdjęcia, pięknie pokazałaś ogród. On zawsze jest piękny, ale np. wierzba hakuro bombowo wyszła na pierwszych dwóch fotach , taki wielki dmuchawiec . Niezapominajki znów zakwitną za rok. A kanciki - pierwsza klasa . Nawiasem mówiąc ta niezapomijkowa łąka robi niesamowite wrażenie. U Bogdzi też się na takie łączki napatrzyłam. Słonko, pozwolisz zgapić za rok? A dziś robiłam z mojego dużego cisa niwaki (nie wiem czy tak się to pisze ). Jutro muszę dokończyć i wrzucę foty, to ocenisz (tylko szczerze). Kupa roboty w tym moim ogródeczku, a z czasem bez szału. Buźka.
kasiek 16:08, 30 maj 2015

kachat napisał(a)
Ogród jak dżungla, super!

O tak.... a zwłaszcza tu nad oczkiem w końcu zrobiło się gęsto i kolorowo...

kasiek 16:10, 30 maj 2015

bartek_luberda napisał(a)
Właśnie pogoda się zrobiła a mnie grypa rozłożyła Masakra Ja chcę na podwórko

Rany współczuje i slę usmiech tysiąca gwiazdeczek śniedkowych dla Ciebie

Zdrówka życze!
kasiek 16:14, 30 maj 2015

Mathildis napisał(a)
Kanciki faktycznie ładnie wycięte
Pospacerowałam po Twoim ogrodzie i cieszę się że i Ty już możesz

No super mi pomógł (a że sąsiad to i cena była fajna
Oj strasznie mnie ten kręgosłup pociągna - masaze, ogrodnik i jeszcze z pensji sciągną

Na pocieszenie kupiłam sobie małe poprawiacze humoru
Turzyce

i berberysika - żarówkę

I krzewuszkę Victoria