Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

ryska 20:40, 24 maj 2015

kasiek napisał(a)

O tak, pokory faktycznie mi nie brakuje, ale po pierwszym wypadku usłyszałam że mogę nie mieć dzieci i twarz zostanie mi na zawsze z bliznami, po drugimn że mogę juz nie chodzić a po ostatnim że nawet jak go przeżyję to nik mi nie daję gwarancji że po takim napromieniowaniu w trakcie operazcji, za 20 lat nie ume na raka. Nasza kochana czuła służba zdrowia
Normalnie mozna by był mieć niekonczącą się depresje albo... mozna cieszyć się ze wszystkiego - i ja wybrałam tą wersję

Ja też.....wybrałam opcję nr 2 a choruję od urodzenia i blizny też mam wielkie na nodze....... I ciągle dochodzą nowe
Co do służby zdrowia to zdarzają się osoby empatyczne ale rzadko, po ostatniej wizycie na moim oddziale czułam się jak intruz.
Trzymaj kochana tak dalej
Agania 20:49, 24 maj 2015

Ja też nie miałam czasu na ogród, wcześniej przez kolano, teraz przez wizytę...wiesz kogo....padliśmy z eM i niedziela to już prawadziwe leniuchowanie, ogrodu też mi brakuje, tak jak tobie, kolano nadal boli, ale od jutra już będę dla ogrodu, przynajmniej tak mi się wydaje....Kasiu .... życzę Ci żebyś mogła po masażach wyjść już na ogród na ławeczkię, huśtawkę i do Japońca na kawkę, ma być piękna pogoda
Wracaj nam do zdrowia
Buziak
kasiek 19:05, 25 maj 2015

ryska napisał(a)

Ja też.....wybrałam opcję nr 2 a choruję od urodzenia i blizny też mam wielkie na nodze....... I ciągle dochodzą nowe
Co do służby zdrowia to zdarzają się osoby empatyczne ale rzadko, po ostatniej wizycie na moim oddziale czułam się jak intruz.
Trzymaj kochana tak dalej

O kurcze.. powazna sprawa.. tak mi przykro. Ale tytuł Twojego wątku mówi sam za siebie i ... bardzo mi się podoba!
Będziemy sie razem rehabilitować i cieszyć widokami wokół siebi
Pozdrawiam i zdrowia zyczę
kasiek 19:09, 25 maj 2015

Agania napisał(a)
Ja też nie miałam czasu na ogród, wcześniej przez kolano, teraz przez wizytę...wiesz kogo....padliśmy z eM i niedziela to już prawadziwe leniuchowanie, ogrodu też mi brakuje, tak jak tobie, kolano nadal boli, ale od jutra już będę dla ogrodu, przynajmniej tak mi się wydaje....Kasiu .... życzę Ci żebyś mogła po masażach wyjść już na ogród na ławeczkię, huśtawkę i do Japońca na kawkę, ma być piękna pogoda
Wracaj nam do zdrowia
Buziak

Razem przejdziemy przez te niedogodnosci a potem nie bedzie juz odwrotu
Dzieki Agatko, każdy dzień jest coraz lepszy, mało się będę tu pojawiać bo nie chcę by ogród mnie do końca tygodnia kusił
Buziam
Agania 19:50, 25 maj 2015

kasiek napisał(a)

Razem przejdziemy przez te niedogodnosci a potem nie bedzie juz odwrotu
Dzieki Agatko, każdy dzień jest coraz lepszy, mało się będę tu pojawiać bo nie chcę by ogród mnie do końca tygodnia kusił
Buziam

Właśnie wróciłam ze spacerku po ogrodzie, ślimaków i chwastów jest od groma, nie wiem czy ogród przetrzyma moją dysfunkcję z kolanem, bo niewiele mogę, mam jeszcze siewki jeszcze nie posadzone, chciałam posiać maki, ale jak jest tyle oblślizgaczy to mi wszystko wszamają jak leci, więc się wstrzymuję
Brakuje słońca żeby to wszystko się pochowało, jedyna radość z ptasich koncertów....mam nadzieję, że u Ciebie lepiej....jak leżysz, to przynajmniej ptaków śpiew masz w uszach
ryska 19:59, 25 maj 2015

kasiek napisał(a)

O kurcze.. powazna sprawa.. tak mi przykro. Ale tytuł Twojego wątku mówi sam za siebie i ... bardzo mi się podoba!
Będziemy sie razem rehabilitować i cieszyć widokami wokół siebi
Pozdrawiam i zdrowia zyczę

Kasiu nie jest tak źle, to tylko nogi, mózg nadal sprawny
Oby do 100
Kapibara 21:30, 25 maj 2015

Kasiu przebiegłam po Twoim buszu z zachwytem, aż się chce zanurzyć w tę zieloność po kokardy Poczytałam też trochę i myślę sobie, że za każdym razem , kiedy gruchnie mnie w kręgosłupie, to pomyślę o Tobie, bo Ty wojowniczka jesteś. Po takich doświadczeniach....
Wracaj do zdrowia i do ogrodu, nie plewić a na leżaczek, pod kocyk
malgorzata_s... 20:43, 27 maj 2015

Buziakuję Kasiu
Katkak 21:16, 27 maj 2015

Kasiulka pozdrawiam . Mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej.
kasiek 08:22, 28 maj 2015

Katkak napisał(a)
Kasiulka pozdrawiam . Mam nadzieję, że czujesz się już trochę lepiej.

Wracam!! Najwyzszy czas Kasiulku, masaze i rehabilitacja postawiły mnie na nogi Juz robie sobie małe spacerki i podziwiam to co się ostało. Miałam naprawdę ogromnego farta do pogody - a raczej - niepogody - nie musiałam żałować straconego czasu i przekwitłych azali bo w takim zimnie kwitną dalej
Moge już cyknąć kilka fotek i to nie z okna a ze ścieżki bukowej