Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

Ogród pełen złudzeń i niespodzianek

kasiek 18:27, 23 maj 2015

zawitka napisał(a)
Kasiu ---- zesmutniałam bardzo że jesteś chora bardzo mi smutno ;Kuruj się I nie daj się .Kręgosłup to ważna sprawa nie daj się , nic więcej nie bedę pisać bonapewno wszystko wiesz Zajrzyj do mnie tam Twój złotolinek Buziaki

Byłam i pochwaliłam Cieszę się że rosnie!
kasiek 18:30, 23 maj 2015

07_Rene napisał(a)
Witaj Podgladałam Twój ogród już kilka razy i w końcu postanowiłam się przywitać. Bardzo odpowiadają mi ogrodowe klimaty, które tworzysz, taki busz Nie do podrobienia. Cenię indywidualność... Pozdrawiam i trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia, bo kręgosłupowe dolegliwości są strasznie uciążliwe. Coż tam ból, ale ta niemoc.... chyba najgorsza

Witam i zapraszam dzieki za te słowa, faktycznie busz mam, nieco może już ujazmiony ale gęsty. Takie ogrody sa mi bliższe, sama mam nieco kocią dziką nature i lubie indywidualność. A niemoc - mija, idzie na lepsze
kasiek 18:33, 23 maj 2015

Katkak napisał(a)

Ale super . Cieszę się, że jednak się wkręciłaś. Ja właśnie skończyłam ozdabiać szafkę. Za chwilę wrzucę foty .

No zycie mnie zmusiło, jak z jazdą samochodem, kiedyś też nie bardzo chciałam a potem M wyjechał na pół roku a ja z 2 maluchów i wyjścia nie było. Rany jak dobrze że sa takie sytuacje, o ile człowiek bogatszy w doświadczenia się staje
kasiek 18:36, 23 maj 2015

Nallar napisał(a)
Piszesz Kasiu krócej a intensywniej.....
Życzę aby było intensywnie ale i bardzo długo.
Słyszałam że Kasieńka zaraziła Cię techniką decu? Przyznam ze mnie też i bardzo się z tego cieszę, w zimne wieczorki można tworzyć i tworzyć....

Twój ogród chwaliłam wielokrotnie i nadal to robię bo jest uroczy taki specjalny i tajemniczy.
Zdrowiej szybciutko.

Co ma być to będzie żyje tak by niczego nie załowac. I nie żałuje

Będę korzystać z rad w dcu, choć jak tylko odzyskam władze to - tyyyyyle zrobie fot ze wkleje ze 3 stronki
kasiek 18:38, 23 maj 2015

sylwia_slomczewska napisał(a)
Ja jak nie chcą rosnąć to im mówię, że je wykopię i często pomaga, a te co ładnie rosną zawsze są pochwalone. Inna sprawa, że nie potrafię podlać kilku, a resztę ominąć, albo podlewam wszystkie, albo żadnej takie głupie poczucie sprawiedliwości przez, które czasem padam na twarz ze zmęczenia.

Ja natomiast je strzygą sekatorem lub strasze wykopaniem - efekt - kwitnaca pierwszy raz od 8 lat glicynia
kasiek 19:16, 23 maj 2015

Foty z okna - na razie wszystko na co mogę sobie pozwolić...
Od wczoraj zaczełam masażei lekkie naciąganie prez rehabilitantkę i jest coraz lepiej... Gorzej z siedzeniem bo na krzesle nie ma dla mnie pozycji bez bólu, ale przynajmniej do okna mozna czasem podejść Jeszcze kilka dni i zrobie sobie spacerek Ciekawa jestem jak magnolia? I azalie I rh... ach koniec z wyliczaniem bo uświerknę
Widoczek z okna z jadalni

kasiek 19:19, 23 maj 2015

I z okna z sypialni na azalkę..

I z salonu - zakwita róza - ach

I z korytarza...

I niestety tyle, smyram do łózia ale mam już dość leżenia, niech tylko wrócę do pełni sił - aparat będzie furczał!
Natom iast luż buszowy na długo zostanie bo w najbliżym czasie nie mam szans na robotę w ogrodzie... A rosnijcie rosliny na zdrowo - ale potem was kosą potraktuje
Mathildis 20:46, 23 maj 2015

Dobrze Kasiu, że masz tyle okien
a ściągnełabyś aparatem pierisa i kiścień? a może masz jakieś stare zdjęcia?
Z kiścieniem miałam ciągłe problemy więc go w końcu eksmitowałam, a pierisy niby wyglądają zdrowo, ale ... sama nie wiem.
Katkak 21:56, 23 maj 2015

Widoczki z okna masz godne pozazdroszczenia. Ja mam tak nietypowo, że z okien widać tylko fragmenty ogródka, a nawet jak wejdę na balkon u góry to nie zrobię zdjęcia całego ogródka, bo gruszka zasłania . Kasia złotlin od Ciebie śmiga, że hej. Muszę Cię poprosić jeszcze o patyczek tego biało obrzeżonego. Krzewuszka też już cudna. Jutro zrobię zdjęcia. Jaka ona duża rośnie? Muszę ją przesadzić na miejsce docelowe. Dziś em przysłał mi świeżą dostawę paproci od teścia i śmigałam po ogródku z nimi. Podcięłam jedną sosnę od dołu i podsadziłam ją dwiema paprotkami. Zresztą nie będę Ci ględzić , zrobię jutro foty to sama zobaczysz . Cieszę się, że dzielnie znosisz rehabilitację. Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej bidulko. Buziaki.
Dzidka 22:06, 23 maj 2015

kasiek napisał(a)
Foty z okna - na razie wszystko na co mogę sobie pozwolić...
Od wczoraj zaczełam masażei lekkie naciąganie prez rehabilitantkę i jest coraz lepiej... Gorzej z siedzeniem bo na krzesle nie ma dla mnie pozycji bez bólu, ale przynajmniej do okna mozna czasem podejść Jeszcze kilka dni i zrobie sobie spacerek Ciekawa jestem jak magnolia? I azalie I rh... ach koniec z wyliczaniem bo uświerknę

Kasiek, bardzo współczuję.
Życzę, byś jak najszybciej mogła posiedzieć w tym zakątku.